Yaşlı Ranbir Kapoor, Gencecik Alia Bhatt

Alia Bhatt en son reklam filmi için gelin oldu ve Ranbir Kapoor, popüler bir boya markası için yaptığı bir televizyon reklamında yaşlı bir adamın kılığına girdi.
Alia Bhatt, son televizyon reklamı için güzel bir gelin olurken, sevgilisi Ranbir Kapoor başka bir reklam için yaşlı bir adama dönüştü.  Twitter'ın yüksek sesle gülmekten vazgeçemeyeceğini söylemek yerinde olur. Hayır, aynı reklam da değil, neden gülünür ki? :)
Alia, cuma günü gelin gibi giyindiği bir çikolata markasının televizyon reklamını paylaştı ve kocişi de Thappad oyuncusu Pavail Gulati oldu.
Videoda genç oyuncu, Gulati ile "jaimala" törenini gerçekleştirirken şeftali rengi kıyafet ile çok hoş görünüyor. Alia’nın annesi Soni Razdan, videoyu izledikten sonra "Awwww.  Bu çok tatlı!'' diye yorum yaptı.
Twitter'da birkaç kullanıcı Alia'yı “en güzel gelin” olarak adlandırdı ve bir tanesi komik bir yorum yaptı. Bir kullanıcı, "Ranbir bu çocuğun yerini bilmek istiyor." diye şaka yaptı. Alia Bhatt'ın bir hayranı "Çok tatlı görünüyorsun...'' yazdı. Reklamı yakından izleyen bir instagram kullanıcısı, lehenga adlı gelinliğin cepli olduğu gerçeğine, “Cepli gelin lehengaları harikalar” diye hayran kaldı. Yorumlar da bir garip yahu.
Sadece Alia değil, erkek arkadaşı ve oyuncu Ranbir Kapoor da yakın zamanda bir televizyon reklamında göründü. Makyaj sanatçısı, protez geliştiricisi ve saç tasarımcısı Preetisheel Singh, Kapoor'un birkaç fotoğrafını uzman merkezi Da Makeup Lab'de yayınladı. Resimlerde, Sanju aktörünün görünüşü üzerinde çalıştı.
Saçını kel bir keple sakladı ve onu saç çizgisi uzaklaşan yaşlı bir adam olarak sergiledi.  Görünüm, Kapoor'un çift rol oynadığı popüler bir boya markasının reklamı için geliştirildi.
Sosyal medyada, bir hayran hem reklamı paylaştı hem de şaka yaptı, "Şimdi bunu kim yaptı?" yazdı🤭

Filmlerden bahsetmek gerekirse, Ranbir ve Alia yakında Ayan Mukerji’nin Brahmastra'sı için beyaz perdede bir araya gelecekler. Alia birkaç gün önce Instagram hesabında Ranbir ve yönetmen Ayan'ın da yer aldığı Brahmastra setlerinden iki yeni fotoğraf yayınladı. "Bu yolculukta olmak bir lütuf...ve bu büyülü çocuklar her şeyi yapıyor.  Not - bu başlangıçtır ”diye fotoğrafların altını çizdi.
Alia ayrıca Sanjay Leela Bhansali’nin bir genelev sahibi hakkında biyografik bir drama olan Gangubai Kathiawadi filminde de rol alacak. Film, 30 Temmuz'da sinemalarda olacak.

Kaynak:

Yorumlar

BU HABER HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZ NELER ?