Sürpriz Tanıtımla Heyecana Boğdular

Bugün Farhan Akhtar'ın bir filmin tanıtımını yaptığını gördüm ve heyecanlandım. Haberlerimizi okuyan bilir, en sevdiğim yönetmen ve senaristtir kendisi. Yapımcı olarak da çok güveniyorum kendisine. Bu haberi de büyük heyecanla aktarıyorum sizlere.

Kho Gaye Hum Kahan, Bombay şehrinde üç arkadaşın "dijital" çağdaki hikayesi. Zoya Akhtar, Arjun Varain Singh Reema Kagti'nin yazdığı, yapımcılığını Zoya Akhtar, Reema Kagti, Ritesh Sidhwani ve Farhan Akhtar'ın üstlendiği film, genç ve yetenekli Siddhant Chaturvedi, Ananya Panday ve Adarsh ​​Gourav'ın yer aldığı ve Arjun Varain Singh'in ilk yönetmenlik denemesi olacak. Uzaktan baktığımız zaman oyuncular pek ışık yakmıyor gibi olabilir aslında ama bence öyle olmayacak. Siddhant zaten çok yetenekli biriis, Adarsh da öyle. Ananya biraz uzak kalıyor gibi, nepotizmden kaynaklı ama film seçimine bakılacak olursa...belki iyi olur bu onun için.
Siddhant, Zoya Akhtar'ın Gully Boy'unun başarısından sonra herkesin bildiği bir isim (MC Sher) olurken, hayranlar yetenekli oyuncunun Ananya ile ekran alanını paylaştığını görmekten heyecan duyuyor. Netflix filmi The White Tiger'daki (ırkçı bir film olduğunu sezdim başlarında ve bu yüzden izlemeye devam etmediğim film) son çıkış performansı büyük övgü ve takdir toplayan Adarsh'ı bu iş birliğinde görmek de ilginç olacak.

Excel Entertainment şaşırtmıyor. Umarım güzel olur!

Kaynak: https://www.bollywoodhungama.com/news/bollywood/siddhant-chaturvedi-ananya-panday-adarsh-gourav-confirmed-star-kho-gaye-hum-kahan/

Yorumlar

BU HABER HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZ NELER ?