Ranbir Kapoor'un Diğer Kadınlarda Bulamadığı Ama Alia Bhatt'ta Bulduğu Şey Neydi?

Ranbir Kapoor bu zamana kadar pek çok kez aşık olmuştur. Bildiğimiz yüksek profilli kız arkadaşlar, buzdağının sadece görünen kısmı. Bazıları, yüksek profilli bir sosyetik de dahil olmak üzere, uzun süreli ilişkileri de oldu. Ama Alia Bhatt başından beri özeldi. Ranbir'in hayatında, başından beri evlenmeye kararlı olduğu ilk kadın kendisi.

''Alia' da ne olduğunu kimse bilmiyor. Ancak Ranbir, başından beri onunla farklı bir denklem paylaştı.'' Çiftin yakın bir arkadaşı, onu babası Rishi Kapoor'un Neetu Singh'i, yani evleneceği kadını gördüğü gibi gördüğünü söyledi.
Görünüşe göre, Ranbir diğer kız arkadaşlarından hiçbirine evlilik sözü vermedi. Alia ile evleneceğini, Sanjay Leela Bhansali'nin evinde tanıştıkları andan itibaren ilişkilerinde "nasip olmuş" bir şeydi. Bu arada, Salman Khan -Aishwarya Rai ve Ranveer Singh - Deepika Padukone ilişkileri de Sanjay Bhansali'nin sinemasının setlerinde başladı. Sanjay'a bak sen. Görenin kısmeti açılıyor.
Peki Alia, Ranbir'in önceki kız arkadaşlarının sahip olmadığı neye sahipti?
Neetu Kapoor'un onayı ve kutsamaları hep Ranbir'in yanında oldu. Ortak arkadaşlara inanacak olursak, Ranbir'in annesi Deepika Padukone ve Katrina Kaif'i asla onaylamadı. ''Neetu en başından Alia'ya ısındı. Alia hem Rishiji hem de Neetuji'nin yanında rahattı. 2021'de evlenmeyi planladılar. Sonra Rishi aniden vefat etti ve tüm düğün planları ertelendi. Ancak Alia ve Neetuji arasındaki karşılıklı sevgi zamanla büyüdü.'' deniyor yakın arkadaş tarafından.
Oğlunun tüm kız arkadaşları arasından, Rishi Kapoor en çok Alia Bhatt'ı severdi. Anlaşıyorlardı. Ama kesinlikle, Ranbir'in önceki kız arkadaşları Deepika Padukone ve Katrina Kaif'e geldiğinde eksik olan bir bağ vardı. Aslında, ne Rishi Kapoor ne de karısı Neetu Singh, Deepika veya Katrina ile konuşacak çok şey bulamadı. İki kadından hiçbiri, Ranbir'in ebeveynleriyle bağlantı kurmasına izin vermek için herhangi bir çaba göstermedi. Bu faktör, Ranbir'in önceki iki kız arkadaşıyla olan ilişkilerinin gidişatında büyük bir rol oynadı.
Alia ise Ranbir’in ebeveynleriyle ilişki kurmak için çaba sarf etmek zorunda değildi. "Ona doğal geliyor. Ranbir'in ailesinin bir parçası olmanın bu sevinci Alia için mutluluktur. Kendi ailesinde, ailesinin (film yapımcısı Mahesh Bhatt ve aktris Soni Razdan) birlikte olmasını çok istiyordu. Ama babası çoğu zaman kayıptı. Rishi ve Neetu ile birlikte olmak Alia'ya bir aidiyet duygusu verdi.'' diyor Kapoorların bir arkadaşı.
Alia, Rishi Kapoor'un ölümüyle müstakbel kayınvalidesiyle yakından bir ilişki kuruyor.
Neetu'yu düzenli olarak arayan Ranbir değil Alia'dır. Ranbir çok suskun. Alia duyguları hakkında çok daha açık. Bu yüzden Rishi'ye göre mükemmel bir çift oluyorlar. İkisine de hayırlı olsun dileriz.

Kaynağa gitmek için tıklayınız.

Yorumlar

BU HABER HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZ NELER ?