Ranbir Kapoor ve Alia Bhatt Sonunda Evlendi!

Sonunda beklenen geldi a dostlar! Uzun bir birliktelikten sonra Ranbir Kapoor ve Alia Bhatt bugün Bandra'daki Vastu konutlarında evlendi!

5 yılı aşkın süredir bir ilişki içinde olan yıldız çift, geleneksel bir Pencap düğün törenine ev sahipliği yaptı. Hayranlar tarafından 'RAlia' olarak kodlanan çift, aileleri ve en yakın arkadaşlarının da yer aldığı düğünde evlendiler.
Büyük gün için konuklar, beyaz ve altın temalı düğün için renklerle uyumlu kıyafetlerle geldiler. Neetu Kapoor, Soni Razdan, Shaheen Bhatt, Riddhima Kapoor, Kareena Kapoor Khan, Rima Jain, Randhir Kapoor, Rahul Bhatt ve hatta Karan Johar da dahil olmak üzere yakın aile üyeleri, pembe tonlarında en iyi şekilde giyinirken görüldü.
Arkadaşları ise renk paletine takılıp beyaz ve altın tonlarında geldi. Alia'nın en yakın arkadaşı ve nedimesi Akansha Ranjan, kutlamalar için geldiğinde yeşil bir sari içinde çok hoş görünüyordu.
Tören başlarken, Ranbir ve Alia'nın ekibinin, kapılı kompleksin dışında toplanan medya üyelerine tatlı kutuları dağıtarak geldikleri görüldü.
Törenin kesinlikle bir aile töreni olduğu söylentileri çıkarken, 50'den fazla misafirin mutlu vesileyle mevcudiyetlerini işaretlediği bildirildi.
Oyuncuların komşularından gelen "medya istilası tehlikeli" şikayeti üzerine, mekanın dışında güvenlik önlemleri artırıldı. Bölgede kişisel güvenliğin yanı sıra polis ve gözetleme köpekleri de görüldü.
Ranbir ve Alia'nın şehirdeki 5 yıldızlı bir otelde Bollywood tarzı büyük bir resepsiyona ev sahipliği yapması bekleniyor. Deepika Padukone ve Ranveer Singh'den Katrina Kaif ve Vicky Kaushal'a, eski rol arkadaşları, arkadaşları ve yönetmenlerine herkesin katılması bekleniyor. Hadi bakalım!

Kaynağa gitmek için tıklayınız.

Yorumlar

BU HABER HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZ NELER ?