Salman Khan Herkesin Önünde Katrina Kaif'e Evlenme Teklifi Etmiş ve Bakın Katrina Ne Yapmış?

Salman Khan ve Katrina Kaif yıllardır gündemdeler, izleyiciler bile onları bir filmde birlikte görmek için can atıyor (ben atıyorum şahsen, her ne kadar normalde 'çift' olarak beğenmesem de filmde birbirlerine çok yakışıyorlar). İki yıldızın geçmişte birbirleriyle çıktığı iddia edilse de hayranlar, yollarını ayırdıktan sonra bile birbirlerine saygı duydukları için onları alkışlıyor. Ama bir keresinde Salman'ın dizlerinin üzerine çöküp arka planda Mujhse Shaadi Karogi şarkısıyla Katrina'ya evlenme teklif ettiğini biliyor muydunuz? Artık biliyorsunuz.

Salman Khan ve Katrina, Maine Pyaar Kyun Kiya'nın setlerinde tanışıp aşık oldular, ancak iki oyuncunun birbirleriyle çıktığını öne süren haberler olmasına rağmen, Tiger Zinda Hai oyuncuları ilişkileri hakkında hiçbir zaman kamuoyunda hiçbir şey kabul etmediler. Rediff.com'un haberlerine göre Salman, kendisi tarafından düzenlenen 24. doğum günü partisinde Katrina'ya evlenme teklif etmişti. Doğum günü partisi, Shah Rukh Khan, Aamir Khan, Ranbir Kapoor, Deepika Padukone ve Katrina'nın annesi ve kız kardeşi gibi Bollywood yıldızlarıyla doluydu.
Gece ilerledikçe ve DJ, Mujhse Shaadi Karogi şarkısını çalarken, iddiaya göre Salman Khan dizlerinin üzerine çöküp Katrina'ya herkesin önünde evlenme teklif etti. Partide bulunan bir konuk, "Katrina, Salman'ın hareketine nasıl tepki vereceğini bilemedi." dedi.
Bu olay dışında, Salman, kız kardeşi Arpita Khan'ın düğünü esnasında, oyuncunun Ranbir Kapoor ile çıktığı sırada Katrina ile dalga bile geçmiş ve Salman, “Sana Katrina Khan olma şansını verdim ama sen  'Katrina Kapoor' olmayı seçtin." demiş. Yoh yav?

Ama kaynak, bu teklife Kat'ın ne cevap verdiğini yazmamış. Belki böyle bir şey olmamıştır...belki olmuştur...belki olmamıştır...belki olm...

Kaynak: https://www.koimoi.com/bollywood-news/did-you-know-salman-khan-once-literally-went-on-his-knees-to-propose-katrina-kaif-heres-what-happened/

Yorumlar

BU HABER HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZ NELER ?