Shah Rukh Khan'ın Yeni Filminin İsmi Belli Oldu

Kral sahalara geri dönüyor! Birkaç yıl aradan sonra -45645566 kere paylaştığımız üzere- artık sektöre birçok proje ile geri dönüş yapıyor biliyorsunuz ki. Şu sıralar, Pathan ve Atlee'nin ismi yeni açıklanan filmi üzerinde çalışıyor. Bu haberimizin konusu oluşturan da Atlee'nin işte o filmi.

Bu filmi çekmeye başladılar, Pune'da. Şehirde metro çalışanları ile poz veren oyuncunun fotoğraflarını gördük sosyal medyada. Nayanthara ve Priyamani bile daha önce şehirde görüntülenmişti. Twitter'da viral olan bir kağıt var. Araç park izni ile alakalı. Ne alakası var demeyin, çevirirken ben de bi afalladım.
Şöyle deniyor kağıtta, '' 'Lion'  Hintçe uzun metrajlı film çekimi için araçlarımızı tesislerinize park etme izni". Yönetmenin sütununda Atlee Kumar'ın adı, oyuncu kadrosunun sütununda Shah Rukh Khan ve Nayanthara var. İsminin Lion olmasını da araç park kağıdından anlıyoruz, işe bak.
Bu kağıdın gerçekliğini kimse onaylamasa da yine de heyecan oluşturduğunu söylemek gerek.
Twitter kullanıcılarından biri, ''#LION, SRK'nin SRK'ye karşı olacağı bir görevdir. Bollywood'un KRAL'ı olan Taht için savaşın. @iamsrk rekabet olmadığı için kendisiyle savaşacak.''
''Shah Rukh Khan'ın Atlee ile birlikte yaklaşan filminin adı geçici olarak LION! (ya ne demek geçici oalrak!) İlginç bir şekilde SRK, Aslan Kral'ın Hintçe versiyonunda Mufasa'yı seslendirdi. #Lion yakında tekrar kükreyecek!'' diye de başka bir kullanıcı yazdı.

Kaynak: https://www.koimoi.com/bollywood-news/shah-rukh-khans-next-with-atlee-titled-lion-vehicle-parking-letter-goes-viral-on-internet/

Yorumlar

BU HABER HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZ NELER ?