Shah Rukh Khan Dini Tavsiye Verenlere İtibar Etmiyor

Hindistan'da din mevzusu, her zaman tartışılan bir mevzu oldu. Tepki alan Bollywood'un Müslüman aktörlerinden cesur kıyafet seçimleri için alaya alınan Müslüman aktrislere kadar, halkın bir bölümü, bu ünlülere saldırma fırsatını geri tepmiyor. 2008'de Shah Rukh Khan bir röportajda kendisine din ile ilgili tavsiye veren birine neden hiç itibar etmediğini açıklamıştı. 

SRK, zekası ve alaycılığıyla tanınır. Tatlı jestleriyle hayranlarını etkileme fırsatını asla kaçırmaz ve Twitter'da hayranlarına verdiği yanıtlar kaçırılmıyor. Raees oyuncusu, dinine, İslam'a inanmak konusunda oldukça sesli ama aynı zamanda bir Hindu olan karısı Gauri Khan'ın dinine de değer veriyor ve sık sık çocuklarının her iki dine de bağlı olduğunu ortaya koyuyor.
Economic Times'a konuşan Shah Rukh Khan, bir keresinde Müslüman aktörlerin Bollywood sektöründe çalışmaması gerektiği konusuna değindi. ''Bakın, artık herkesin kişisel olarak yaşama, çalışma ve hareket etme şeklini değiştirmesi, güvenliğe dikkat etmesi gerektiği bir gerçek… Hepsi bir şey. Ama sinemada çalışmamam gerektiğini söyleyen var mı? Hadi ama! Biri bana dinin filmlerde oynamama izin vermediğini söylerse, bu biraz garip, çünkü bu ilkeler verildiğinde, film yaptıklarını düşünmüyorum, buna da herhangi bir gönderme yok. Okuduğum Kutsal Kitap. Hiçbir din kimseye çalışmanın, herhangi bir işin yanlış olduğunu bile söylemedi.'' dedi. Boşver aslanım, sen kendini bil de başkasının bilmemesi kalsın.

Kaynağa gitmek için tıklayınız

Yorumlar

BU HABER HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZ NELER ?