Imran Khan Mı Ranbir Kapoor Mu? Hangisi Filmden Neden Gerçi Çekildi?

Yakın zamanda Delhi Belly yönetmeni Abhinay Deo, Ranbir Kapoor'un Delhi Belly için “ayrıca düşünüldüğünü” belirtti. Bu aslında tam olarak böyle olmadı. Aslında Ranbir, filmin yapımcılığını üstlenen Aamir Khan'ın ilk tercihiydi ve sonunda rolü kapan Imran Khan, biricik amcasının (Aamir) rol için ilk önce onu düşünmediği için oldukça incindi. Hele hele. Tatlı bir şeysin sen ama keşke Bolly'de kalsaydın Imran...
Aamir ancak Ranbir bu filmden geri kaçtığında yeğeninden devreye girmesini istedi.
Ve neden Ranbir bu filmi kabul etmedi de uzaklaştı? ''Onunla bu konudaki konuşmamı hala hatırlıyorum. Ranbir, 'Bu filmi galasında ailemle birlikte izlemenin benim için ne kadar utanç verici olacağını düşündüm ve vazgeçtim' demişti.
Imran sonraki ve en bariz seçimdi ve rolü için iyi bir iş çıkardığını söylemeliyim. Filmin dili hala şok edici geliyor. Yapımcı Aamir Khan'ın filmlerinde böyle ezoterik küfürler kullandığını hiç duymadım.'' diyor Abhinay Deo. Filmi izlemedim ama değişik değişik sahneleri olduğunu hatırlıyorum fragmandan. İzleyen yorumlarını paylaşabilir.
Haziran 2008'de benimle bir röportajda, Delhi Belly yönetmeni Abhinay Deo, “Bu bir topluluk kadrosu. Her karakter eşit derecede önemli. Parçalardan birini oynamak için Ranbir Kapoor'a odaklanmıştık. Ama bu işe yaramadı. Böylece arayışımız yeniden başladı. Delhi Belly adı İngilizce, ancak Delhi'deki gençler hakkında olduğu için biraz Hintçe de olabilirdi."
Şimdi iyice merak ettim.

Yorumlar

BU HABER HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZ NELER ?