Salman Khan'ın Sosyal Medyada Takip Etmediği Tek Eski Kız Arkadaşı!

Salman Khan, Bollywood'un en büyük yıldızlarından biri. Yurt içinde ve yurt dışında büyük bir hayran kitlesi var. Instagram'da 59,5 milyon takipçisi var. Fakat kendisi sadece 36 kişiyi takip ediyor. Liste, yakın arkadaşlarından bazılarını, ailesini ve söylentilere göre eski kız arkadaşlarını içeriyor.
Salman sosyal medyada oldukça aktif. Filmleriyle ilgili güncellemeleri sık sık paylaşıyor ve hayatına bir göz atmamıza müsaade ediyor. Arbaaz Khan ve Sohail Khan kardeşleri ve kız kardeşi Arpita Khan Sharma da dahil olmak üzere aile üyelerini takip ediyor.
Salman Khan ayrıca Kick rol arkadaşı Jacqueline Fernandez, Daisy Shah ve Sooraj Pancholi'yi takip ediyor. Şaşırtıcı bir şekilde, süperstar, söylentilere göre kız arkadaşı olduğu iddia edilen Lulia Vantur'u da takip ediyor. Listede eski kız arkadaşı Katrina Kaif ve Sangeeta Bijlani de var. Birçoğunuzun zaten tahmin etmiş olabileceği gibi, geçmişleri göz önüne alındığında, Aishwarya Rai Bachchan'ı ise takip etmiyor.
Bilmeyenler için, bir aktris ve eski Hindistan Güzeli olan Sangeeta Bijlani ve Salman bir noktada nişanlandılar denebilir. Düğün tarihleri 27 Mayıs 1994 olarak belirlenmişti. Salman ve Sangeeta'nın düğün davetiyeleri de basıldı ve gönderildi. Ancak kaderin eski çift için başka planları vardı. İlişki sorunları, Salman'ın Pakistanlı-Amerikalı aktris Somy Ali ile ilişkisi olduğunu öğrendikten sonra ortaya çıktı. Ardından, evliliklerden bir ay önce tabii iptal edildi.
Söylentilere göre Salman, bir süre Katrina Kaif ile de çıktı. İki oyuncu, Maine Pyar Kyun Kiya'dan Tiger Zinda Hai'ye kadar çok sayıda yapımda işbirliği yaptı. Devam filmi Tiger 3, kısa bir süre sonra ikisini bir arada içerecek. Fakat olup bitenlerden sonra Aish ile takipleşmesini beklemiyoruz elbette.

Yorumlar

BU HABER HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZ NELER ?