Kedi Uzanamadığı Ciğere Mundar Dermiş!

Oyunculuğa ilk kez 2000 yılında Abhishek Bachchan'ın karşısında oynadığı Refugee ile başlayan Kareena Kapoor Khan, Bollywood'un önde gelen aktrislerinden biri haline geldi. Artık romantik komedilerden suç dramalarına kadar çeşitli film türlerinde çeşitli karakterleri canlandırmasıyla tanınıyor.
Kareena artık film endüstrisinde en çok kazanan aktrislerden biri. Filmlerdeki performansı nedeniyle altı Filmfare Ödülü de dahil olmak üzere birçok ödül aldı. Ama bir keresinde prestijli Ulusal Ödülü kazanmayı arzulamadığını söylediğini biliyor muydunuz?
2012'de Kareena Kapoor Khan, Karan Johar'ın Ulusal Ödüller kazanması ve onun için öneminin sorulduğu sohbet programında yer aldı. Bebo hiçbir zaman Ulusal Ödül kazanmadı, Priyanka Chopra ise 2010'da Moda dalında ödül aldı.
Kareena Kapoor Khan, ''Ulusal Ödülü istemiyorum… Cidden böyle bir şeye ihtiyacım yok. Seyircinin filmi bir kere gidip izlemesini isterim, bu da benim için fazlasıyla yeterli olacaktır. Bir kez herkes filmi izlesin ve iyi bir seyir olduğunu söylesin yeter.'' diyor.
Aynı bölümün ilerleyen dakikalarında Karan Johar, Kareena'ya, Priyanka Chopra'ya ne sormak istediğini sordu. Buna, "Priyanka'nın aksanını nereden aldığını merak ediyorum." diye yanıt verdi. NDTV ile yapılan bir röportaj sırasında Priyanka'dan Kareena'nın yorumuna yanıt vermesi istendi. ''Şey, sanırım bir tane (Ulusal Ödül) yoksa, kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş.'' yanıtını verdi.
Koffee with Karan'ın bir bölümünde Priyanka, Kareena'nın aksanıyla ilgili sözlerine "Sanırım erkek arkadaşının aksanını aldığı yerle aynı yer." diyerek hitap etti. Kareena'nın o zamanlar çıktığı Saif Ali Khan'dan bahsediyordu. Tabii şu an iyi bir dostluk paylaştıkları söylenebilir.

Yorumlar

BU HABER HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZ NELER ?