Shah Rukh Khan Sırf Eşini Aldatmadığı İçin Tüm Bu Söylentilere Maruz Kaldı!

Diğer birçok oyuncunun aksine Shah Rukh Khan, Bollywood'da arkasında herhangi bir güç olmadan büyük başarı sağladı. Yavaş yavaş sektörle tanıştı ve cazibe dünyasının bir parçası oldu. Artık büyük bir hayran kitlesine sahip SRK, 'Romantizm Kralı' olarak da bir isim kazandı. Onu değerli yapan en önemli faktör de her zaman bu oldu fikrimce.
Hiçbir zaman büyük bir skandala karışmamış olmasına rağmen, Kral Khan diğer birçok aktör gibi medyadaki söylentilerin bir parçası olmuştu. Priyanka Chopra ile ilişkisi olduğu ve karısı Gauri Khan'ı aldattığı bile iddia edilmişti.
Shah Rukh Khan genellikle bu tür söylentilerden güvenli mesafesini korudu ve bazen duruşunu netleştirdi. GQ dergisi ile yaptığı bir sohbette, süper yıldıza karısı Gauri Khan'ı hiç aldatıp aldatmadığı soruldu.
SRK, ''Ben aldatmam. Hiç kimseyi aldatma arzum olmadı - finansal, duygusal veya romantik olarak. Bu, ahlaki açıdan en doğru kişi olduğum anlamına gelmez. Ben sadece aldatmanın oldukça alçak bir şey olduğunu düşünüyorum. Benim sorunum hayır diyememek, fazla kibarım. Birlikte olmak istemediğim insanlardan uzak duramam. Bir ya da iki ya da beş akşam için cinsel bir ittifak oluşturmak ve sonra bunu savuşturmaya çalışmak… beni çok rahatsız eder. Her halükarda, ilişki kurma ya da aldatma zamanımın bittiğini düşünüyorum. Hiç aldatmadığım için insanların yarısı eşcinsel olduğumu söyledi. Ama artık çok yaşlıyım. Aslında, şimdi bile aldatırsam insanlar şöyle diyecek: 'yalan söylüyor'. Ayrıca Mumbai'ye geldiğimde birçok insanın film sektörü hakkında bile fikirleri vardı. Bu insanlara bunun doğru olmadığını söylemek önemliydi.''
Shah Rukh Khan ayrıca karısına, odadaki herhangi bir bayanla yattığından endişe etmeden onunla herhangi bir partiye girebileceğine dair bir söz verdiğini açıkladı. "Bu yüzden karıma söz verdim: 'Bu odadaki herhangi bir bayanla yattığımdan endişe etmeden benimle herhangi bir partiye girebilirsin. Yanına gelip merhaba diyecek bir kız yok, beni senin beni tanıdığından daha iyi tanıyan.' Kalbimde verdiğim bir sözdür. Yine de birlikte çalıştığım birçok kızı seviyorum. Ancak fiziksellik bunun önemli bir yönü değildir. Çünkü orantısız olanın bu olduğunu biliyorsun."

Yorumlar

BU HABER HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZ NELER ?