Aamir Khan'ın 3. Evliliğini Yapacağı Konuşuluyor!

Bu yılın ağustos ayının başlarında, Aamir Khan, eşi Kiran Rao'dan boşanacağını duyurduğunda sektörde şok etkisi oluştu. Kiran'ın kendisi de bir film yapımcısı ve Aamir'in ikinci eşi. İkisi aralık 2005'te evlendi. Birlikte mükemmel görünüyorlardı ve bu yüzden ayrılmaları hepimizi şok etti.
Bununla birlikte, birçok kişi bu haberi neredeyse unuttu ve hayranlar Aamir'in Kareena Kapoor Khan ile olan Laal Singh Chaddha filmini sabırsızlıkla beklerken, üçüncü evliliği hakkında sosyal medyada yeni bir söylenti var. Halk, sadece Aamir Khan'ın üçüncü evliliğini değil, aynı zamanda duyuruyu ne zaman yapacağını ve bu sefer kiminle dünya evine gireceğini tartışmakla meşgul.
Sosyal medyadaki söylentiye göre, Aamir evlilik kararını Laal Singh Chaddha'nın hemen ardından açıklayacak. Bu, dikkatleri filmden uzaklaştırmaktan ve filmin gişede herhangi bir tartışma veya eleştirinin girmesine izin vermemek için. Sadece bu değil, Aamir'in daha önceki filmlerinde rol aldığı oyunculardan biriyle evleneceğine dair tahminler de var. Rol arkadaşının adını taşıyan bir haber kısa süre önce viral oldu ve bu söylentileri alevlendirdi. Hoaydaa.
Aamir ve Kiran'ın ayrılıklarını açıklamasından bir gün sonra, Mükemmelliyetçi Khan'ın Dangal'daki başrol oyuncusu Fatima Sana Shaikh'in adının sosyal medyada trend olmaya başladığı hatırlanabilir. Hayranlar, Aamir'in Kiran ile evliliğini sona erdirmeye karar verdiği kişinin kendisi olduğunu düşünüyorlardı. Ancak, söylentiler doğal bir şekilde son buldu çünkü boş bir haberdi. 
Hayranların birlikte çalışan iki kişiyi romantik bir şekilde birbirine bağlaması çok yaygın bir durum ancak Aamir Khan hakkında gördüğümüz kadarıyla, tıpkı ortaya çıkıp Kiran Rao'dan boşandığını duyurduğu gibi, tekrar evlenmek ve aynı zamanda o kadının kim olduğunu ortaya çıkarmak için plan yaptığında da aynısını yapacak. Şoktayım.

Yorumlar

  1. Hiroo 💫21/11/21 14:28

    Fatima'yla eyer evlenirse ki, sanmıyorum demekki Aamirin evli olduğu zamanlardan ilişkileri var ve bu gerçekten Aamir'e hiç yakışmaz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben fatimaya ihtimal vermiyorum ya. Umarım değildir

      Sil
BU HABER HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZ NELER ?