Alia Bhatt ve Ranbir Kapoor Çifti Kız Çocuklarını Karşıladı!

Gişe rekorları kıran Brahmastra'da görülen Bollywood oyuncuları Alia Bhatt ve Ranbir Kapoor, ilk çocuklarını karşıladılar. Çift, Haziran 2022'de hayatlarında yeni bir döneme girdiklerini ve ilk çocuklarını beklediklerini duyurmuştu. Şimdi, çift yeni doğmuş bir kız çocuğunun ebeveyni oldu.
Bugün erken saatlerde Alia Bhatt ve Ranbir Kapoor'un HN Reliance Hastanesi'ni ziyaret ettiği bildirilmişti. Raporlar ayrıca, Alia'nın da sezaryen geçireceğini öne sürdü. Doğumdan kısa bir süre sonra, birçok kişi iyi haberi sosyal medyada paylaşırken, medya da haberlerle dolup taştı. Sosyal medyadaki haberleri doğrulayarak, "Ve hayatımızın en iyi haberi: - bebeğimiz burada.. ve o ne büyülü bir kız... Resmen aşkla kutsandık. Sevgiler, Ranbir ve Alia.'' yazdı.
Alia Bhatt ve Ranbir Kapoor, 14 Nisan 2022'de yakın arkadaşları ve aile üyelerinin huzurunda samimi bir törenle evlendiler. Çift, evlenmeden önce birkaç yıl flört etti. Düğün şenlikleri, haberlerde ve sosyal medyada geniş yer buldu. Ekim ayının başlarında Alia, samimi bir baby shower törenine ev sahipliği yaptı. Kayınvalidesi Neetu Kapoor, Karisma Kapoor, Shweta Bachchan, Alia'nın annesi Soni Razdan, Nitasha Nanda, Rima Jain, Anissa Malhotra Jain, Shammi Kapoor'un karısı Neila Devi ve diğerleri de yer alıyordu.

Yorumlar

BU HABER HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZ NELER ?