Şok Ayrılık! Aamir Khan ve Kiran Rao Uzun Bir Evliliğin Ardından Boşandı!

Sabah sabah gördüm bu haberi ben. Çok da üzüldüm. Haberlerimizi en başından beri takip eden tüm okuyucularım bilir ki en sevdiğim oyuncudur Aamir Khan. Bollywood ile tanışma sebebimdir. Bugün bu güzel çiftin ayrılık haberini aldık maalesef ki...Haberimizin detayına geçiş yapalım ve yorumlarımızın devamını oraya saklayalım. Sizler de yorumlarınızı eksik etmeyin.
15. yıl dönümlerini 2020 yılında kutlamış olan Aamir Khan ve Kiran Rao çifti, boşandıklarını duyurdular. Resmi bir duyuru ile bunu yaptılar, aşağıda yazılan yazıyı okuyacaksınız.
Yazdıkları bu yazıda çift, aslında ayrılmayı uzun bir zamandır planladıklarını açıklıyor. 'Kendilerini oğulları Azad'a adayan' çift olarak devam edecekler ve onu birlikte büyütecekler. Kurulan Paani Foundation (Su Vakfı) için de birlikte çalışacaklarını eklediler. İşte yayınlanan o duyuru:
''Bu 15 güzel yılda birlikte bir ömür boyu deneyimler, neşe ve kahkahalar paylaştık ve ilişkimiz sadece güven, saygı ve sevgi içinde büyüdü. Artık hayatımızda yeni bir bölüme başlamak istiyoruz - artık karı koca olarak değil, eş-ebeveynler ve birbirimiz için aile olarak. Bir süre önce planlı bir ayrılığa başladık ve şimdi bu düzenlemeyi resmileştirmek için kendimizi rahat hissediyoruz, ayrı yaşayıp hayatımızı geniş bir ailenin yaptığı gibi paylaşıyoruz. Birlikte besleyip büyüteceğimiz oğlumuz Azad'a sadık ebeveynler olmaya devam ediyoruz. Ayrıca filmlerde, Paani Vakfı'nda ve tutkulu hissettiğimiz diğer projelerde işbirliği içinde çalışmaya devam edeceğiz. İlişkimizdeki bu evrimle ilgili sürekli destekleri ve anlayışları için ailelerimize ve arkadaşlarımıza çok teşekkür ederiz ve onlar olmasaydı bu adımı atarken bu kadar güvende olmazdık. Hayırlı olsun dileklerimizi iletiyor, umarız siz de bizim gibi bu boşanmayı bir son değil, yeni bir yolculuğun başlangıcı olarak görürsünüz. Teşekkürler ve sevgiler, Kiran ve Aamir.''
Ayrılıklarının ardındaki sebebin (şaka gibi ama) Fatima Sana Sheikh olduğunu söyleyen de var. Ama gayet şaşırtıcı. Fatima da tüm bu söylentilere şu şekilde cevap veriyor, ''Önceden etkilenirdim, kötü hissederdim. Çünkü bu tür bir şeyle hiç bu kadar büyük bir düzeyde ilgilenmedim. Hiç tanımadığım bir grup yabancı benim hakkımda bir şeyler yazıyor. Gerçek olup olmadığını bile bilmiyorlar. Onu okuyan insanlar benim 'iyi bir insan olmadığımı' varsayıyorlar. O kişiye, 'Bana sorun, size bir cevap vereceğim' demek gibi hissediyorsunuz. Bu beni rahatsız ediyor çünkü insanların yanlış şeyler varsaymasını istemiyorum. Ama görmezden gelmeyi öğrendim. Yine de, etkilendiğim bazı zamanlar var.'' 
Yazının başında dediğim gibi, ben çok üzüldüm ama hayırlısı olsun demekten başka çaremiz elbette ki yok. Haklarında hayırlısı olsun. Umarım kendileri için doğru kararı vermişlerdir.


Yorumlar

  1. Yeni Öğreniyorum 🥺🥺🥺

    YanıtlaSil
  2. Bu kız için mi boşanmış? Ben de şok oldum. Aamir'den hiç beklemiyordum. Madem o kadar araları iyiymiş neden ayrılma kararı aldılar? Arkadaki neden bir gün yüzüne çıkacak. Bekleyip görecez.

    YanıtlaSil
BU HABER HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZ NELER ?