Kajol Eşi Ajay Devgan'ı Evden Çıkarmakla Tehdit Etmiş!

Bağlantılar ve sözde ilişkiler Bollywood'da yaygın konular haline geliyor. Ama bazen evlilikleri bitirmekle tehdit ediyorlar. Bu, sektördeki en ünlü ünlü çiftlerden biri hakkında böyle bir hikaye. 22 yıldır evli olan Ajay Devgn ve Kajol'dan bahsediyoruz. Her çift ve her evlilik gibi onların da iniş çıkışları oldu. Şov dünyasında işler zor olabilir, ancak aşkları zamana direndi ve bu zorlukların üstesinden gelmelerine ve sevgiyi ve güveni her şeyin üstünde tutmalarına yardımcı olan bağlarıydı.

Her şey Ajay, Once Upon A Time In Mumbaai setlerinde Kangana Ranaut ile tanıştığında başladı. Filmde, birbirlerine zıt karakterde idiler. Raporlara göre, gerçek hayatta da birbirlerine çok düşkün olmuşlar. Aralarındaki bağın her geçen gün daha da güçlendiğine dair haberler geliyordu. Ancak, Ajay zaten iki güzel çocuğu paylaştığı -Nysa ve Yug- Kajol ile evliydi. Ajay'in Tezz ve Rascals'ın yapımcılarına Kangana'yı seçmelerini tavsiye ettiği de konuşulmuştu. Aralarındaki bağla ilgili raporlar artmaya başladığında, Kajol'un bunun çok fazla olduğunu düşündüğü ve hatta kocasını çocuklarla birlikte evden çıkmasıyla tehdit ettiği bildirildi. Neyse ki, bu gerçekleşmeden önce çift arasındaki tüm yanlış anlamalar çözüldü.
İlginç bir şekilde, Ajay geçmiş bir röportajda evlilik dışı ilişkilere değindi. "Evlilik dışı ilişki olmaz demeyeceğim ama medya bazen iki kişiyi bir arada görünce yanlış anlıyor." dedi. Kimseye kendisini birisiyle ilişkilendirme şansı vermediğini de sözlerine ekledi. “İşimi ve evimi seviyorum.” demişti. Yok yav.

Kaynak: https://www.bollywoodlife.com/news-gossip/bollywood-news-filmy-friday-when-kajol-threatened-to-leave-home-with-kids-after-ajay-devgns-rumoured-affair-with-this-co-star-1865250/

Yorumlar

BU HABER HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZ NELER ?