Vidya Balan Neden Hiç Shah Rukh Khan ile Bir Film Çekmedi?

Favorilerimden Bollywood oyuncusu Vidya Balan, No One Killed Jessica, Kahaani, Dirty Picture ve daha pek çok kadın tarafından yönetilen filmleri canlandırması ile tanınıyor. Pek çok hayran, aktrisin neden Shah Rukh Khan'ın karşısında rol almadığını merak etti. Kendisi de bu konuda ağzından baklayı çıkardı.
Oyuncunun son filmi Sherni, hem eleştirmenlerden hem de izleyicilerden büyük beğeni topladı. Bir orman memuru olarak gösterdiği performans, Vidya Vincent, hem profesyonel hem de kişisel alanda cinsiyetçilikle savaştı.
Şimdi Bollywood Hungama ile bir sohbet sırasında, Vidya Balan, hayranlarının yoğun talebine rağmen neden Bollywood süperstarı Shah Rukh Khan ile çalışmadığına dair en sık sorulan soruyu yanıtladı. Deneyimsizler için Vidya, 2007 yapımı Heyy Babyy filminde Shah Rukh Khan ile birkaç dakika ekran alanını paylaştı, ikincisi 'Mast Kalandar' şarkısı için özel bir görünüm kazandı. Ama ikisi hiçbir zaman bir filmde karşıt oyuncu olmadılar.
Vidya Balan, “Ne zaman bir filmin tanıtımını yapsam bu soru bana soruluyor. Pek çok insan bana 'Shah Rukh Khan'ı ve sizi birlikte görmeyi çok istiyoruz' diyor. Ama bu böyle bir şey değil. Shah Rukh Khan filmi için hiç teklif almadım. Bu gerçekleştiğinde ve umarım, eğer beni ilgilendiren bir filmse, o zaman birlikte çalışırız.” diyor.
42 yaşındaki oyuncu, hayranları tarafından kırmak istediği klişelerle ilgili bir başka soruyu da yanıtladı. Vidya Balan, “Aman Tanrım! Şimdi sadece Bollywood'da değil, toplumda da çok fazla var. Bunlardan biri, her zaman istediğiniz gerçeği, bir aşk hikayesi olduğunda ve erkek kadına aşık olduğunda, kadın daha yumuşak olma eğiliminde, daha “açıkça kadınsı” olma eğiliminde. Erkeklerin her türlü kadına aşık olma eğiliminde olduğunu düşünüyorum, biz her türlü kadına aşık oluyoruz. Bu yüzden bence bir karakter görmek güzel olurdu ya da senin chulbuli olabileceğinden bahsetmiyorum ama genel olarak belli bir tür var ya sen chulbuli'sin ya da gerçek çocuksun. Arada hiçbir şey yok. Bu yüzden, örneğin benim gibi biri gibi bir kadının olduğu bu tür bir aşk hikayesini görmeyi çok isterim.” Kırmak istediği tabular çok güzel.

Yorumlar

BU HABER HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZ NELER ?