Abhishek Bachchan Güzeller Güzeli Eşi Aishwarya Rai Bachchan'a Nasıl Aşık Oldu?

Abhishek Bachchan, bir röportajda hem eşi Aishwarya ile olan ilişikisinden hem de bu 'evren komplosunun' onları bir araya getirdiğinde nasıl hissettiğinden bahsediyor. Güzel çiftimiz 2007 yılında dünya evine girdiler ve Aaradhya adında bir de kızları var.
Yeni filmi The Big Bull'u tanıtırken Abhishek'den, geçmiş filmlerinden bazılarını 'yükseliş' veya 'düşüş eğilimi' kariyer hamleleri olarak sınıflanması istendi. Umrao Jaan'dan bahsetmesi istendiğinde, bunun kesinlikle 'kendinden emin' olduğunu, çünkü 'her şeyin başladığı yer' olduğunu söyledi.
'Mohabbat'ın (aşk)' kendiliğinden olup olmadığı veya bunu gerçekleştirip gerçekleştirmediği sorulduğunda Abhishek, RJ Siddharth Kannan'a, "Çok uzun zamandır arkadaştık. Aishwarya, birlikte çalıştığım ilk yıldızlardan biriydi. İlk filmimizin adı Dhai Akshar Prem Ke idi ve bu, Refugee'yi bitirir bitirmez teknik olarak çekmeye başladığım ikinci filmdi. O çok çok iyi bir arkadaştı ve birçok filmde birlikte çalışmıştık. Her ikisinden de birazdı. Evren bizi bir araya getirmek için komplo kurdu.'' Yani anlayacağınız, arkadaşlık ilişkisi bir aşka dönüştü ve uzun yıllardır süregelen bir evliliğin temelini oluşturdu. Daha nice mutlu yıllar olsun.
Geçmişte de Aishwarya, Abhishek'ın ona nasıl evlenme teklif ettiğinden bahsetmişti. Filmfare ile yaptığı röportajda oyuncu, 2008 filmi Jodhaa Akbar'ın setlerinde olduğu için o anın kendisi için "gerçeküstü" olduğunu söyledi. "Khawja Mere Khwaja yapıyoruz, gelin olarak oturuyoruz ve ben, aman tanrım bu gerçeküstü, her şey ekranda, ekran dışında oluyor, bu tuhaf." demişti. 
Bizler de Bollyturk olarak onlara çok mutlu bir hayat dileriz. Umutlandıysak, devam.

Kaynak:

https://www.hindustantimes.com/entertainment/bollywood/abhishek-bachchan-recalls-how-he-fell-in-love-with-aishwarya-rai-during-umrao-jaan-universe-conspired-to-bring-us-together-101618120072029.html



Yorumlar

BU HABER HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZ NELER ?