Aishwarya Rai Bachchan: Salman Khan Hayatımın Kabusuydu

Salman Khan, Aishwarya Rai Bachchan ile bir ilişki yaşarken ve bu ilişkileri sarsılınca, Tere Naam oyuncusu Sallu bhai Chalte Chalte'nin setlerinde bir kargaşa yaratmıştı. Bilirsiniz, Shah Rukh Khan ve Rani Mukerji'nin filmi.
Shah Rukh Khan'ın Chalte Chalte filminde neden Aishwarya Rai Bachchan'ın Rani Mukerji ile değiştirildiğini anlatan hikaye neredeyse herkes tarafından biliniyor. Herhangi bir aktörün bir filmde yer alması ve böylesine büyük bir sahne oluşturulduktan sonra kadrodan çıkarılması da büyük bir mesele. Bu hikayeyi birkaç kez duymuş olmamıza rağmen, Black oyuncusu Rani'nin Josh oyuncusu Aish'in yerini alması hakkında soru sorulduğunda nasıl tepki verdiğini biliyor muydunuz? Yok, ben bilmiyordum. Ayrıca değinmek istiyorum Salman Khan da ne olaylar çıkarmış ya.
Salman Aishwarya ile bir ilişki içindeyken ve ilişkileri sarsılınca, Tere Naam oyuncusu, Chalte Chalte'nin setlerinde bir kargaşa yaratmıştı. Filmin yapımcısı ve başrol oyuncusu SRK, bu nedenle Aish'i kadrodan çıkarmıştı. Neyse ki Mukerji'nin programı ​​müsaitti ve Shah Rukh'un teklifini hemen kabul etti. Açıkçası, bu Aish için pek de iyi olmadı. Olmaz tabii.

Rani Mukerji ile samimi bir ilişikisi olan Aishwarya Rai Bachchan, Rani'nin bu kararından dolayı hayal kırıklığına uğramıştı. Ancak bundan sonra söylentiler, Kuch Kuch Hota Hai aktrisinin Josh aktris ile olan ilişkisinin gerildiğini söylemeye başladı. Zaten Bollywood'da bu tarz olaylar dolu.
Eski bir röportajda, Rani Mukerji'ye Chalte Chalte'de Aishwarya Rai Bachchan'ın yerini alması sorulduğunda, "Bu sadece bir tesadüf." demişti.
Rani, tüm oyuncu kadrosunun değişimini bir tesadüf olarak adlandırırken, parçalanmanın eşiğinde olan Aishwarya ile arkadaşlığı hakkında yorum yapmaktan kaçındı.
Chalte Chalte'yi kaybettikten kısa bir süre sonra Aishwarya Rai Bachchan, Salman Khan ile resmi olarak ayrıldı ve Salman ile asla çalışmayacağına söz verdi.  Önde gelen bir gazeteye verdiği röportajda Aishwarya, “Kendi iyiliğim ve ailemin özsaygısı için Salman Khan ile çalışmayacağım. Salman Khan bölümü hayatımda bir kabustu. Artık bittiğine minnettarım. " dedi. Salman'ın Aish'e şiddet uyguladığını da söyleyen var ama ben ne doğru ne yanlış tam olarak bilemeyeceğim için sizlere de kesin bir şey söylemek istemem. Aishwarya Rai Bachchan ve Rani Mukerji arasındaki ilişki bugün bile samimi bir şekilde görünmüyor. Zaten o zamandan beri Salman ile Aish'i de bir arada görmedik. Muhtemelen de görmeyeceğiz.

Kaynak:

https://www.koimoi.com/bollywood-news/when-rani-mukerji-spoke-up-about-replacing-aishwarya-rai-in-chalte-chalte-check-out/



Yorumlar

  1. Salman için asıl kabus aishwarya oldu. Salmana yapmadığı kalmadı müslüman olduğu için ailesi ve o kadın aşağıladı. Sahte kasetlerle mahkemeye başvurdu. Melek görünümlü şeytan . Güzel kadın ama maalesef içi öyle değil.
    Geçenlerde bir yazı okudum . Eğer iyi bir senaryosu olursa salmanla çalışırım dedi . Bir soralım salman seninle çalışır mı ? O yüzden hiç ssevmiyorum bu kadını .

    YanıtlaSil
BU HABER HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZ NELER ?