Sunny Leone: Aamir Khan Asla Benimle Çalışmaz

Fırsatı olan kim bizim mükemmel oyuncumuz Aamir Khan ile çalışmak istemez ki? İyi bir aktör ile birlikte çalışmak neredeyse her oyuncunun hayalidir. Ama en güzel dansçılarımızdan olan Sunny Leone'a Rang De Basanti oyuncusu Aamir Khan'ın onunla çalışmak istediğini düşünürse diye sorulduğunda, verdiği cevap kesinlikle bir 'hayır' oldu. Ardından da birçoklarını şoke etti tabii ki bu cevabıyla. Ama Aamir Khan'ın bu soruya cevabı haberlerin başlığına konu olacak cinstendi.
Çoğunuz, Leone'nin kıdemli gazeteci Bhupendra Chaubey tarafından çekilen en tartışmalı röportajlarından birini hatırlayacaksınız. Bu röportaj sosyal medyada çok fazla tepki aldı. Bunun nedeni, Sunny'nin geçmişinde defalarca bir p*rno yıldızı olarak sorgulanmasıydı. Halkın onu tüm ulusumuzun ahlaki dokusunu bozan biri olarak algıladığı söylendi. Ben bunu yeni öğrendim, hakikaten var mı böyle bir şey?
Sunny Leone'ye sorulan sorulardan biri, olumlu yanıt verdiği büyük bir Bollywood yıldızıyla çalışmak isteyip istemediğiydi. Chaubey daha sonra "Aamir Khan'ın sizinle çalışacağını düşünüyor musunuz?" diye sormuştu. O da ''Muhtemelen hayır.'' cevabını verdi. Nedeni sorulduğunda ise, ''Geçmişimden ötürü.'' dedi. Onun da Aamir Khan ile çalışmak isteyip istemediği sorulduğunda da, ''Elbette, kim istemez?'' cevabını verdi.
Aamir Khan'ın cevabı ise, tahmin edildiği üzere gayet olumluydu.
Dangal aktörü Aamir'ciğimiz, Sunny'yi destekleyerek şöyle diyor, ''Bence Sunny kendini büyük bir zarafet ve haysiyetle yönetti. Keşke ben de p (hasta) röportajcının söylediğini söyleyebilsem. Sunny, seninle çalışmaktan büyük zevk duyarım. Röportajcının söylediği gibi 'geçmişinle' hiçbir problemim yok. Hoşça kal, sevgilerle. Aamir.''
Aslında, Aamir Khan'a bir basın toplantısında bu soru sorulduğunda, çok nezaketle Sunny Leone'den bahsetti ve bunun yerine aktrisin onunla çalışmak isteyeceğini umdu. Aamir her zaman karşısındakinin yalnızca insanlığına bakmıştır. İyi demişsin adamım. Sonuçta bizi ilgilendiren şimdidir, öyle değil mi? Yorumlarınızı bizlerle paylaşmaktan çekinmeyin!

Kaynak:

https://www.koimoi.com/bollywood-news/when-aamir-khan-praised-sunny-leones-grace-shared-his-wish-of-working-with-her/



Yorumlar

BU HABER HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZ NELER ?