Aslında Hiçbir Kanıt Yokmuş

Bollywood'un kralı Shah Rukh Khan'ın oğlu Aryan Khan'ın kefalet kararı cumartesi günü Bombay Yüksek Mahkemesi tarafından açıklandı. 14 sayfalık konuşma emrinde, Aryan Khan'ın kefalet savunmasını dinleyen Yargıç Nitin Sambre, Aryan Khan ve diğer iki sanık - Arbaaz Merchant ve Munmun Dhamecha hakkında Narkotik Uyuşturucular ve Psikotrop Maddeler Yasası (NDPS Yasası) gereğince ilk bakışta hiçbir kanıt bulunmadığını söyledi.
Yargıç Sambre emrinde, üç sanık hakkında hiçbir kanıt bulunmadığından, “kuluçka komplosu davasının zemininin reddedilebileceğini” söyledi. Ayrıca, tek sıralı mahkeme, kararında, sadece üç sanık yolcu gemisinde seyahat ettikleri için, üç sanık hakkında 29. maddenin iptal edilmesi için hiçbir gerekçe bulunmadığını da okudu.
Yargıç Sambre mahkemesi ayrıca, herhangi bir kanıt dışında, Aryan Khan üzerinde uyuşturucu bulunmadığını, buna karşın Arbaaz Merchan ve Munmun Dhamecha'da bulunan uyuşturucu miktarının "küçük miktarlarda" olduğunu kaydetti. Ayrıca mahkeme, kararında Aryan Khan'ın WhatsApp sohbetinde "sakıncalı bir şey" bulunmadığını da okudu.
Mahkeme, sanıkların NCB'ye verdiği ifadelerde yaptığı itirafların hiçbir önemi olmadığını yineledi. Tofan Singh v/s Tamil Nadu Eyaleti davasına atıfta bulunan mahkeme, Yüksek Mahkemeye göre itirafların hiçbir değeri olmadığını savundu.

Yorumlar

  1. 😏komplo olduğu daha doğrusu,abartıldığı kefalet talebinin defalarca reddedilmesinden, görüşmeye bile izin verilmemesinden belliydi, sanki Pablo Escobarın Made in İndia'sını tutuklamışlar gibi tavır sergiliyorlardı.

    YanıtlaSil
BU HABER HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZ NELER ?