Kartik Aaryan ile Bir Araya Gelmelerine Sara Ali Khan Ne Yanıtı Verdi?

Sara Ali Khan ve Kartik Aaryan'ın Imtiaz Ali'nin Love Aaj Kal için çekim yaparken birbirlerine aşık oldukları söylendi. Çift, romantik bir ilişkideydi ve sık sık randevulara çıktılar. Hatta Kartik, Sara'ya doğum gününde sürpriz yaptığında manşetlere bile çıktılar. Ancak, Imtiaz Ali'nin yönetmenliği yayınlandıktan kısa bir süre sonra ayrıldıklarında işler yokuş aşağı gitti. Yıllar sonra çift, halkın onlardan Aashiqui 3 için bir araya gelmelerini istemesine neden olan bir ödül etkinliğinde eğlenceli bir şaka yaparken görüldü.
Aashiqui 3'ün yapım aşamasında olduğu söylentileri manşetlere çıkmaya başladığından beri, halkın gözü eski çiftin üzerinde, yapımcılardan onları bir araya getirmelerini istiyor. Bununla ilgili herhangi bir doğrulama yapılmazken, oyuncu son zamanlarda haberlere tepki gösterdi.
Şu anda yakında çıkacak olan filmi Gaslight'ın tanıtım çılgınlığında olan Sara Ali Khan'a kısa süre önce Aashiqui 3 için Kartik Aaryan ile yeniden bir araya gelmesi soruldu. Zoom TV'ye, ''Bakın, çok isterdim ama bana böyle bir şey teklif edilmedi.'' yanıtını verdi.
Aynı röportajda Sara Ali Khan'a Love Aaj Kal ve Coolie No 1 dahil olmak üzere son filmlerinin fiyaskosu soruldu. Portala, ''Kendimi affetmeye karar verdim. Bunun çok önemli olduğunu düşünüyorum çünkü ister medyada ister sosyal medyada olsun, ister sektördeki insanlar ister izleyicilerim olsun, sanırım hepiniz beni benim kendimi affettiğimden daha hızlı affettiniz. Çünkü Love Aaj Kal ve Coolie No. 1'den sonra insanlar bana iyi davranmayı bırakmadı. Belki de ben kendime iyi davranmayı bıraktım. Atrangi Re'den sonra, kaybettiğim sevginin çoğu bana oldukça hızlı bir şekilde geri verildi. Şimdi kendimi kanıtlamaya devam etmek bana bağlı.'' diye ekledi.

Yorumlar

BU HABER HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZ NELER ?