Reklam Başına Aldıkları Ücretler Ağızları Açık Bırakıyor

Bir önceki haberimizde yalnızca Aamir Khan'ın korumasının ne kadar kazandığından bahsetmiştik. Şimdiyse dikkatimi daha çok çeken miktarlar var. Korumayı falan geçin de, bakalım oyuncularımız reklam başına ve genel olarak ne kadar kazanıyor? Önemli not: 1 crore = 10 milyon TL.
Deepika Padukone
Deepika Padukone iddialara göre Rs. 7 crore'dan 10 crore'a kadar kazanıyor. Deepika Pathan'da Shah Rukh Khan ile, Shakun Batra'nın filminde Ananya Panday ve Sidhant Chaturvedi ile oynayacak. Ayrıca Amitabh Bachchan ile The Intern, Hrithik Roshan ile Fighter'ın Hintçe versiyonunda da olacak. Deepika ayrıca STXFilms ve Temple Hill için ikinci Hollywood filmine imza attı ve Ka bayrağı altında yapımcılığını üstlendi. O almasın da ben mi alayım 10 crore'u?


Salman Khan 
Birçok habere göre, Salman Khan bir reklam başına Rs 4 crore'dan Rs. 10 crore'a kadar ücret alıyor. Katrina Kaif ile Tiger 3'ü çekmek için Türkiye'deydi ve şimdi her ikisi de filmin devamındaki programı için Avusturya'ya gitti.


Shah Rukh Khan 
Kral, herhangi bir marka için reklam başına Rs 4 crore'dan Rs. 10 crore'a kadar ücret alıyor. Shah Rukh Pathan'da Deepika Padukone ile, Atlee'nin filminde Nayanthara ile ve Rajkumar Hirani'nin filminde görülecek.


Amitabh Bachchan
Amitabh Bachchan'ın reklam başına Rs 3 crore ila 8 crore'a kadar ücretlendirdiği bildiriliyor. Piku oyuncusu şu anda Kaun Banega Crorepati (Kim Milyoner Olmak İster) 13. sezonla meşgul. En son Chehre filminde yer aldı ve takip eden filmleri Brahmāstra, Goodbye ve The Intern.


Kareena Kapoor Khan
İki sevimli, tonton, minnoş oğlanın annesi Kareena Kapoor Khan'ın reklam başına Rs. 3 crore ila Rs. 4 crore kadar ücret aldığı bildiriliyor. Birkaç gün önce Aamir Khan ile Mumbai'de bir sonraki filmi Laal Singh Chaddha için çekim yaparken görüldü. O para bez fiyatlarına yeter de artar ablam.


Akshay Kumar
Akshay Kumar'ın reklam başına yılda Rs. 5 crore ila Rs. 10 crore arasında ücret aldığı bildiriliyor. Şu anda eşi Twinkle Khanna, oğlu Aarav ve kızı Nitara ile Londra'da. Tatil yapın siz. Bu da Bolly'nin en zenginlerinden zaten. 


Aamir Khan
Aamir Khan'ın yani benim biriciğimin herhangi bir reklam başına 2 crore ila 7 crore ücret aldığı bildirildi. Şu anda Kareena Kapoor ile Laal Singh Chaddha'yı çekmekle meşgul. Vay ulan vay ulan.


Priyanka Chopra
Priyanka Chopra'nın bir reklam için 4-10 crore Rs. talep ettiği iddia ediliyor. Priyanka, Hollywood'da çekimlere devam ediyor. Oyuncu, Keanu Reeves ile birlikte The Matrix: Resurrections adlı filmini yayınlamayı dört gözle bekliyor.



Katrina Kaif
Katrina Kaif'in bir reklam için 5 ila 10 crore Rs talep ettiği bildiriliyor. Katrina, yurtdışında Salman Khan ile Tiger 3 için çekim yapmakla meşgul. Bunun yanı sıra, Akshay Kumar ve Rohit Shetty ile birlikte Sooryavanshi'nin yayınlanmasını bekliyor.



Kaynak: https://newsable.asianetnews.com/gallery/entertainment/deepika-padukone-to-salman-khan-to-kareena-kapoor-how-much-these-9-bollywood-actors-earn-from-endorsements-rcb-qzh37i#image2

Yorumlar

  1. Türk olduğumuzdan bu alınan paralar nerelere yatırılır acaba adlı bir haber de bekliyoruz

    YanıtlaSil
BU HABER HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZ NELER ?