Aman Kareenacığım Ağzını Sıkı Tut

Kareena Kapoor Khan ve Ranbir Kapoor, birbirleriyle gayet yakın olan iki kuzen. Biri dedikoduların güç merkeziyken (Kareena diyen el kaldırsın) diğeri bunu yaymada profesyonel. Ama iş, yani dedikodu konusu onlara gelince, her iki oyuncu da her zaman ağzı sıkı kalıyor. Bugün, Shamshera aktörünün neredeyse kuzenini ifşa etmek üzere olduğu zamana bir geri dönüş yapıyor haber kaynağımız. Haliyle biz de.
2013'te Kareena ve Ranbir, adamımızın ünlü programı Koffee With Karan'a konuk oldu. Çoğu kişinin bildiği gibi Karan Johar kuzenlerle gerçekten çok yakın bir bağ paylaşıyor ve bu sebepten ötürü de çok fazla dedikodunun açığa çıkması bekleniyordu program boyunca. Ancak Ranbir, Kareena'nın tüm ilişkileri hakkında pek de açık olmadığını söylediğinde Bebo'yu şaşırttı.
Ranbir Kapoor, Karan Johar'a şunları söyledi: “Film endüstrisine başladığımda kişisel hayatım hakkında da konuştum ve bence biraz fazla işlendi çünkü işinizden önce geliyor. (yani, genelde olaylarla ilişkilerle daha çok gündemde oluyorlar) Ayrıca evli olmadığım için bunun yanında başka yanlış söylentiler de var. Kareena'nın da her ilişkisi hakkında konuşup konuşmadığını bilmiyorum.”
Buna Kareena Kapoor Khan, “Her ilişkim değil, lişkilerimin çoğu.” diye tepki verdi. Buna Ranbir Kapoor, “Çoğu. Aynen öyle!" diye ekleme yaptı. 
Bebo daha sonra kuzenine ne demeye çalıştığını sordu ve ekledi: "Kendine gel.'' Ağzını sıkı tut mu diyorsun yani Bebocuğum?
Karan Johar daha sonra Ranbir'in bazı skandal bilgilerine sahip olduğunu söylediği için daha fazla bilgi almaya çalıştı. Karan ne yapsın, dedikodu malzemesi dökülsün diye yapıyor programı işte. Adamın işi bu.
Kareena daha sonra şu şekilde ekliyor, ''Dinleyin, gerçekten de nazik oldum. Cevabım da müthişti. Konuşmamı mı istiyorsun Ranbir? Bekle o halde.'' Tabii Ranbir sen bunu duyunca bir şok ol...bir yan tutuş...Anında engellemiş Kareena'yı sussun diye. Video linkte yer alıyor, buyrunuz.

Yorumlar

  1. Bence fazla işlendi???Cmon dostum bunu bilerek yapıyordunuz ama sektörün de hobisi "Ranbir Kapoor bu sene kimle çıkacak???" Kareena zaten magazini ayakta tutan kişidir, şuanki magazin yatsın kalksın ona dua etsin

    YanıtlaSil
  2. Hahahahha cidden. Birileri Kareena ve birkaç arkadaşına 'şer birliği' dediydi, çok gülmüştüm. Tabii kötü bir anlamda değil de anladınız siz :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sonamla Kareena olmasa magazinciler aç kalır. Kariyerlerini ikisine borçlular

      Sil
  3. Ay beni bir gülme alıyor ya..cidden 🤣🥸

    YanıtlaSil
BU HABER HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZ NELER ?