Alia Bhatt Evde Gangubai Gibi Davranıyormuş

Alia Bhatt şu anda yaklaşan filmi 'Gangubai Kathiwadi'nin galası için Berlin Uluslararası Film Festivali'nde. Oyuncuya yönetmenin kendisi Sanjay Leela Bhansali' eşlik ediyor. Basın toplantısında Sanjay, Alia'nın karakteri ve erkek arkadaşı Ranbir Kapoor ile evde nasıl 'Gangubai' gibi/dilinde konuştuğu hakkında ilginç bilgiler verdi. 

Alia, daha sonra bir 'Mafya kraliçesi'ne dönüşen Mumbai'deki bir kardeş işçinin gerçek hayattaki bir karakterinden ilham alan Gangubai rolünü oynuyor. Evde de bu karaktere dönüşüyormuş Alia'mız.
Videoyu Twitter'da paylaşan hayran sayfası, "Erkek arkadaşı evde Gangubai gibi konuşmasından şikayet ediyor 😂❤️ – Sanjay Leela Bhansali #RanbirKapoor #AliaBhatt #GangubaiKathiawadi" yazdı. Videoda SLB'nin, "Bence gerçek hayatta Alia'dan daha fazla Gangubai oldu. Erkek arkadaşı evde Gangubai gibi konuşmasından şikayet ediyor. Tamamen karakterle bütünleşiyor.'' Yapma kız Alia, evlenmek üzeresin valla.
Bu arada yakın zamanda PTI ile yaptığı bir röportajda Sanjay Leela Bhansali, Alia Bhatt'ın 'Dholida' şarkısındaki performansını övdü ve ''Alia'nın bu kadar iyi bir dansçı olup olmadığını bilmiyordum ama 'Dholida'da dans ettiğinde… sonunda kendini aşan bir oyuncuymuş.. Üstüne çıkıp karşındakinin kim olduğunu, neye benzediğini ve ne hissettiğini unuttuğun o an hakkında konuşmak bile benim için tüyler ürpertici bir an. O karakterle bir oldu ve tüm endişemizi, tüm ıstırabımızı ve yaşadığı her şeyi o şarkıda dile getirdi. Mezarıma götüreceğim bir çekim. Sanırım son nefesimde oynanmasını istediğim bir sahne varsa o da o çekimi yapan Alia olacak çünkü bu, çok, çok uzun zamandır bir aktörün yaptığını gördüğüm en iyi şey.'' Maşallah.

Kaynağa gitmek için tıklayınız

Yorumlar

BU HABER HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZ NELER ?