Dunki İçin Heyecanlı Günler!

Film endüstrisi, yapımcı Rajkumar Hirani'nin, başrolünde Shah Rukh Khan'ın yer aldığı Dunki filmi için heyecanla dolu. 'Eşek Uçuşu' yöntemiyle yasa dışı göçü konu alan film, duyurulduğu tarihten bu yana manşetlere çıkıyor. Bollywood Hungama, yapımcının çok beklenen Dunki tanıtımını yakında açıklamaya hazırlandığını özel olarak öğrendi. Aslında, Diwali'nin bayram sezonu yaklaşırken hem hayranlar hem de eleştirmenler, Hirani'nin yönetmenlik dehasını Shah Rukh Khan'ın yadsınamaz cazibesiyle birleştiren sinematik bir başyapıt olmayı vaat eden, sabırsızlıkla beklenen projeye bir göz atacaklar.

Sektörde iyi konumlanmış bir kaynak aynı şeyi doğrulayarak Bollywood Hungama'ya şunları söylüyor: ''Yılın en çok beklenen filminin tanıtımı olan Rajkumar Hirani'nin, Shah Rukh Khan'ın başrolde olduğu Dunki filmi Diwali sezonunda gelebilir. Raju bey, Diwali'de Dunki tanıtımını yayınlamayı planlıyor ve en erken zamanda bunun üzerinde çalışmaya başlamayı planlıyor. İlginç bir şekilde, Salman Khan'ın başrol oyuncusu Tiger 3'ün 10 Kasım'da Diwali civarında gösterime girmesi planlanıyor, büyük olasılıkla Dunki'nin tanıtımı da aynı sıralarda yayınlanacak ve Maneesh Sharma yönetmenliğine eklenecek.''
Filme gelince, Dunki, duyguların hız treni yolculuğuna, beklenmedik dönüşlere ve insan ruhunun dayanıklılığına işaret ediyor. Diwali civarında yayınlanması planlanan tanıtımın Rajkumar Hirani ve Shah Rukh Khan'ın titizlikle yarattığı dünyaya kısa bir bakış sunması bekleniyor. Hirani'nin hikaye anlatma becerisi ile Shah Rukh Khan'ın ekrandaki etkileyici varlığının birleşimi, dünya çapındaki izleyicileri kesinlikle büyüleyecek bir sinema büyüsü tarifi denebilir.
Taapsee Pannu'nun da rol aldığı Dunki filminin Aralık 2023'te gösterime gireceği bildiriliyor. Ancak vizyon tarihi hakkında resmi bir açıklama yapılmadı.

Kaynağa gitmek için tıklayınız.

Yorumlar

BU HABER HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZ NELER ?