Farhan Akhtar Yeniden Yapım ile Oyunculuğa Geri Dönüyor!

Ranveer Singh'in başrolde olduğu Don 3'ün duyurulmasının ardından Farhan Akhtar oyunculuğa geri dönecek gibi görünüyor. Aktörün, 2013 Hollywood filmi Begin Again'in Hintçe yeniden çevriminde rol alması için görüşmelerde bulunduğu bildiriliyor. Yapımcılığını Vikram Malhotra'nın Abundantia Entertainment'ı üstlenecek ve yönetmenliğini Nitya Mehra üstlenecek. Projenin evrak işleri devam ediyor ve tamamlandığında yapımcılar bunu duyurmayı planlıyor.

Pinkvilla'daki bir habere göre bir kaynak şunları söyledi: "Farhan ve Nitya bir süredir müzikal komedi için görüşmelerde bulunuyor ve şu anda işler ileri düzeyde gelişim aşamasında. 2013 Hollywood klasiği Begin Again'in yeniden yapımı olduğu söylenen filmin, bu yılın sonuna kadar baştan sona bir programla sahneye çıkacağı söyleniyor. Film, tüm rekorları kıran bir albüm çıkarmaya çalışan bir müzisyenin yolculuğunu anlatıyor.''
Kaynak şunları ekledi: "Farhan, Aamir Khan Productions için Champions filminde rol almaya kararlıydı, ancak bugün itibariyle filmin Ocak 2024'te vizyona girmesi planlanıyor. Bunu, Farhan için Excel Entertainment'ın yapımcılığını üstleneceği başka bir oyunculuk görevi takip edecek ve son olarak Don 3 var.''
Başrollerinde Mark Ruffalo -ki çook severim- ve Keira Knightley'nin yer aldığı hikaye, Gretta ve onun uzun süredir birlikte olduğu erkek arkadaşı Dave'in etrafında dönüyor; bunlar üniversitedeki aşkları ve şarkı yazarlığı ortakları olup Gretta büyük bir plak şirketiyle anlaşma yapınca New York'a kaçarlar. Ancak yeni bulduğu şöhretin süsleri çok geçmeden Dave'in yolunu şaşırmasına neden olur ve sersemlemiş, aşk acısı çeken Gretta tek başına kalır. Rezil bir plak şirketi yöneticisi olan Dan, onun East Village sahnesinde performansıyla karşılaşınca ve onun ham yeteneği tarafından hemen büyülendiğinde dünyası daha iyi bir hal alır. Bu tesadüfi karşılaşmadan, New York City'de bir yazın müziğine ayarlanmış, karşılıklı olarak dönüştürücü bir işbirliğinin büyüleyici bir portresi ortaya çıkıyor.
Farhan Akhtar ve kadın başrol, Hint müzik endüstrisini merkezde tutarak hikayeyi hazırlayacak. Yeniden çevrim de bu olsa gerek zaten. Güzel olabileceğini düşünüyorum. Begin Again ya izledim ya da yarıda bıraktım tam hatırlamıyorum ama güzel bir film olduğunu düşünüyorum!

Kaynağa gitmek için tıklayınız.

Yorumlar

BU HABER HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZ NELER ?