Birlikte Bir Filmde Rol Almayı Çok İsterlermiş!

Aktris Kareena Kapoor Khan pazartesi günü Alia Bhatt'la çalışma hakkında içinden gelenleri söyledi ve eğer harika bir senaryo karşılarına çıkarsa çalışacağını da ekledi. Ay bu ikili ne iyi olur ama he..
Kareena bir etkinlik için başkentte bulunuyordu. Zümrüt yeşili kaftan tarzı saten bir elbise giymiş, rengarenk kemerli ve bej topuklu ayakkabılarla kombinlemiş. Nötr makyajı, çıplak dudakları, düz saçları ve altın küpeleri tercih etti.
Medya mensuplarına konuşan Kareena, görümcesi Alia ile çalışmaktan bahsetti. Alia, yakın zamanda 'Jab We Met'in ünlü oyuncusuyla eğlenceli fotoğraflar paylaşmış ve altına şu başlığı koymuştu: "Biri lütfen bizi birlikte bir filme alabilir mi?''
Aynı konuda konuşan Kareena Kapoor Khan şunları söyledi: ''Harika bir senaryoya sahip olan, dışarıda pek çok harika yönetmen var. Bugünlerde bunun daha çok içerik ve senaryo ile ilgili olduğunu düşünüyorum, bu yüzden harika bir senaryoya sahip olan pek çok kişinin olduğunu düşünüyorum.'' 
Aynı zamanda filmi henüz izlemediğini söyleyerek 'Gadar 2' hakkında da konuştu.
''Gadar 2'de çok çalışan tüm oyuncu kadrosu adına çok mutluyum. ‘Gadar’ın ilk bölümünün büyük bir hayranıyım. Filmi izleme fırsatım olmadı ama izlemeyi ve ilk bölümdeki tüm anıları canlandırmayı kesinlikle çok isterim. Bu yüzden filmin bir parçası olan herkesi tebrik ediyorum.'' diye ekledi. Sizler Alia ve Kareena ikilisini bir filmde görmek ister miydiniz?

Yorumlar

BU HABER HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZ NELER ?