Süper İkili Tekrar Bir Araya Mı Geliyor?

Geçtiğimiz birkaç aydır Welcome 3 hakkında pek çok söylenti dolaşıyordu. Serinin ilk filminde Akshay Kumar'ın yanı sıra Katrina Kaif, Paresh Rawal, Nana Patekar ve Anil Kapoor yer alırken, ikinci filmde oyuncu kadrosunda bazı değişiklikler yapıldı. Başrollerde John Abraham ve Shruti Haasan vardı. Ancak üçüncü film haberinin açıklanmasının ardından oyuncu kadrosunda birçok değişiklik oldu ve film için Arshad Warsi ve Suniel Shetty'nin görevlendirildiği söyleniyor. Ve şimdi eklenen bir isim daha: Raveena Tandon.

Karakterlerin kesin ayrıntıları henüz açıklanmasa da son raporlar Raveena Tandon'un bu komedi projesinde çok önemli bir rol oynaması için görevlendirildiğini iddia ediyor. Eğer raporlar doğruysa, Bollywood tutkunları 'Cheez Badi Hai Mast Mast'taki rol arkadaşlarının yaklaşık yirmi yıl sonra Welcome 3'te yeniden bir araya geldiğini görecekler. Pek bilgisi olmayanlar için Akshay ve Raveena filmin sadece en çok aranan oyuncularından biri değildi. 90'lı yılların ama aynı zamanda beyaz perdenin de en sevilen çiftlerinden biri oldular. Birlikte Mohra, Barood, Khiladiyon Ka Khiladi gibi filmlerde rol aldılar. Dahası, bazıları iki oyuncunun da kısa bir süreliğine nişanlandığını ancak daha sonra kendi yollarına gitmeye karar verdiklerini biliyor olabilir. Ancak her ikisi de birbirleriyle samimi bir ilişki paylaştıklarını savundu.
Bilmeyenler için Raveena Tandon, Anil Thadani ile evli ve film dağıtımcısı ve girişimciden iki çocuğu var. Kızı Rasha Tandon'un yakında Bollywood çıkışını yapması bekleniyor. Öte yandan Akshay Kumar, eski aktris ve yazar Twinkle Khanna ile evli ve ondan iki çocuğu var. Oğulları Aarav şu anda yurt dışında okuyor ve ayrıca 11 yaşında Nitara adında bir kızları var.

Kaynağa gitmek için tıklayınız.

Yorumlar

BU HABER HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZ NELER ?