Salman Khan ve Karan Johar'ın Filminin Detayları!

Son zamanlarda, Salman Khan'ın, SherShaah yönetmeni Vishnu Vardhan'ın bir sonraki filmi için Kuch Kuch Hota Hai'den 25 yıl sonra Karan Johar ile birlikte çalıştığı ortaya çıktı. Daha önce de bildirildiği üzere film, Kasım ayında vizyona girecek ve Noel döneminde dünya çapındaki sinema salonlarında gösterime girecek. Bollywood Hungama artık tüm Salman Khan hayranları için bazı ek ayrıntıları paylaşıyor.

SherShaah gibi üst düzey kaynaklarımıza göre, henüz adı verilmeyen bu Vishnu Vardhan yönetmenliği ordu zemininde geçiyor. "Vishnu Vardhan, SherShaah için seyircilerden çok sevgi gördü. Ordu yetkililerinin yanı sıra birkaç ordu yetkilisinin aileleri bile onun Kargil Savaşı'nı sunumundan etkilendi. Ve şimdi sıradaki filmi de Hint Ordusu hakkında ve süperstar olacak: Bir Ordu Subayı olarak Salman Khan." dendi.
Çekimler Kasım ayında başlayacak ve Salman film için yalın bir şekil almaya hazırlanıyor olacak. Hint Ordusu Subaylarının belli bir fiziği var ve Salman film için mükemmel bir vücut tipi ve fiziği elde etmek için çalışacak. Ayrıca son zamanlarda görüldüğü gibi bir Army Cut giyecek. Bir kaynağa göre, filmde bir Hint Ordusu Subayını oynayacağı için çok heyecanlı.
Vishnu Vardhan, Salman Khan ve Karan Johar'ın yönettiği henüz adı belirlenmemiş olan filmin 2024 Noel haftasonunda gösterime girmesi planlanıyor. 

Kaynağa gitmek için tıklayınız.

Yorumlar

BU HABER HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZ NELER ?