Şaşırtıcı Bir Aşk: 47 Yaşındaki Malaika Arora ve 35 Yaşındaki Arjun Kapoor'un Aşkına Bir Göz Atalım

Malaika Arora (ki kendisi Arbaaz Khan'ın eski eşidir ve Arhaan adında da bir oğlu vardır) ve Arjun Kapoor, ilişkilerini açığa vurma konusunda pek de tereddüt içinde değiller. Ama elbette ki çoğu çift gibi, ilişkilerini bir sır gibi saklamak istedikleri zamanlar da olmuştur. Sebebi de, yaş farklarından ötürü ağır bir eleştiriye maruz kalacak olmalarıydı.

Birlikte zaman geçirerek, aileleri ile zaman geçirerek, tatillere çıkarak bu iki oyuncu, ilişkilerini bir üst seviyeye çıkarmayı başardılar. Ayrıca Arjun, Malaika'nın oğlu Arhaan ile de iyi bir bağ kurmuş durumda.

Peki ya bu aşk nasıl başladı? Bilmemiz gereken bir soru aslında. Rapor edilenlere göre, Malaika Arora, Khan soy adını taşırken ve Salman Khan ve ailesi ile birlikte yaşarken, evlerini ziyaret eden Arjun Kapoor'dan hoşlanıyordu. Arjun'un çıkış yaptığı film olan Ishaqzaade zamanlarında, oyunculuk eğitimi tarzında bilgiler almak için Salman Khan'ı ziyarette bulunuyordu.

O zamanlar, Arbaaz Khan ve Malaika Arora'nın arası gayet iyiydi. Çok geçmeden, Arjun Malika'nın hayatına girdiğinde işler yokuş aşağı gitti...

Anlatıldığına göre Arjun, Kareena Kapoor, Karishma Kapoor ve Amrita Arora ile biraz daha yakınlaştı. Zamanla, birlikte tatillere çıkmaya başladılar ve bu ikili biraz daha birbirine yakın olmaya başladı.

O sıralarda, Arbaaz Khan ve Malaika'nın arası biraz bozuldu ve Malaika Arora, eşinin evinden ayrılıp tek başına bir eve yerleşti. Birçok kaynağa göre de, Arjun, o sıralar gece geç saatlerde Malaika'nın evini ziyarete geliyordu.

Söylenenlere göre, Malaika Arora ve Arbaaz Khan'ın ayrılığının en büyük sebebi Arjun Kapoor. Ki bu büyük bir iddia. 

Aralarında olanlar, haber kaynağına göre burada bitiyor. Bir süredir beraber olan çift, sosyal medyadan göründüğü kadarıyla gayet de mutlu. Yaş farkı onlar için sorun değil görülen kadarıyla. Mutluluklar!

Kaynak:

https://newsable.asianetnews.com/gallery/entertainment/malaika-arora-arjun-kapoor-s-love-story-how-47-year-old-fell-in-love-with-35-year-old-actor-when-it-start-rcb-qo59r7#image6




Yorumlar

BU HABER HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZ NELER ?