#tbt Haber Kuşağımızda Bugün: Taşıyıcı Anneliği Tercih Eden Bollywood Oyuncuları Kimler?

Taşıyıcı annelik, dünyanın dört bir yanındaki birçok insan için bir nimet haline geldi. Ayrıca bebek isteyen birkaç Bollywood ünlüsünün de rahatlamasını sağladı. Shah Rukh Khan'dan Sunny Leone'a, Aamir Khan'a, işte çocuklarını taşıyıcı annelik yoluyla doğuran ünlülerin bir kısmı.

1. SHAH RUKH KHAN: Shah Rukh ve eşi Gauri, 2013'te üçüncü çocukları Abram'ı taşıyıcı annelik yoluyla karşıladıklarında herkesi şaşırttı. Çift, zaten iki çocuğun - Aryan ve Suhana - ebeveyniydi. Güçlü çift, haberi hayranlarıyla paylaşarak, "Etrafta dolaşan tüm gürültünün ortasında, en tatlısı yeni doğan bebeğimiz Abram. Birkaç ay erken doğdu ama sonunda eve geldi." dediler. Aamir Khan'ın oğlu Azad'ın taşıyıcı annelik ile doğduğunu biliyordum fakat Abram'dan haberim yoktu, ta ki bu habere kadar. Doğru ya, ben Gauri'yi hiç hamile görmedim...

2. KARAN JOHAR: Karan Johar da taşıyıcı anneliği seçti ve 2017'de ikizleri Roohi ve Yash'ı karşıladı. 'An Unsuitable Boy' adlı kitabında, taşıyıcı anneliği seçmenin, tüm sorumlulukları ve ebeveyn olmakla birlikte gelen görevleri göz önünde bulundurduktan sonra aldığı duygusal ama iyi düşünülmüş bir karar olduğunu söyledi. Film yapımcısı, çocuklarına hayranlık uyandıran bir baba oldu. Şok olduğum bir haber daha. 

3. SUNNY LEONE: Sunny Leone, Daniel Weber ile birlikte 2017 yılında Maharashtra'nın bir köyünden bir kız çocuğu evlat edindi. Çift, ona Nisha adını verdi. Bir yıl sonra, 2018'de ikili, taşıyıcı annelik yoluyla Noah ve Asher olmak üzere ikizlerin ebeveynleri oldu.

4. SHILPA SHETTY KUNDRA: Oğulları Viaan'a değer veren Shilpa Shetty ve Raj Kundra, taşıyıcı annelik yoluyla bir kız bebek sahibi olmayı seçtiler.  Shilpa, bir haber portalına, eşiyle beş yıldır ikinci bir çocuk yapmaya çalıştıklarını, ancak her hamile kaldığında ortaya çıkan APLA adlı otoimmün bir hastalıktan muzdarip olduğunu ve birkaç düşük atlattığını söyledi. 

5. AAMIR KHAN: Aamir Khan ve Kiran Rao, 2011 yılında taşıyıcı annelik yoluyla erkek bebek Azad Rao Khan'ın ebeveyni oldu. Çift, Kiran'ın düşük ve uterus komplikasyonları geçirdiği için taşıyıcı annelik yolunu seçtiklerini belirtti. Aamir zaten ilk eşi Reena'dan olan iki çocuk -Ira ve Junaid- babasıdır.

6. TUSSHAR KAPOOR VE EKTA KAPOOR: Kardeşler Tusshar Kapoor ve Ekta Kapoor, bekar ebeveynliği seçtiklerinde kendi ebeveynlerini şaşırttı. Erkek ve kız kardeşler, taşıyıcı annelik yoluyla ebeveyn oldu.  Haziran 2016'da oğlu Laksshya Kapoor'a bekar ebeveyn olmak için ilk adımı atan Tusshar'dı. Aynı şeyi planlayan Ekta, Ocak 2019'da oğlu Ravie Kapoor'u karşıladı. Beni en çok şaşırtan haber de bu oldu. Ne diyelim, hayırlı olsun.

Kaynak:









Yorumlar

BU HABER HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZ NELER ?