Salman Khan Tiyatrolar Hakkında Konuşuyor: Tiyatroların Kapalı Kalması İyi Bir Şey Değil

Tiyatrolar ve Salman Khan konulu bir haber paylaşmıştık birkaç gün önce. Radhe filmini tiyatrolarda göstermesi için ikna edilmeye çalışılıyordu. O da son olarak kararını o yönde vermişti; dijital platformda yayınlatmak yerine, tiyatroları seçmişti. Artık tiyatrolar da %100 oranı ile açılmış bulunmakta. Sıradaki haberimizde de, Salman Khan'ın tiyatrolar hakkında düşüncelerini okuyacağız. Belki bir sonraki filmler için bile bizde birtakım fikirler oluşturabilir. 

Salman Khan geçtiğimiz günlerde çok beklenen filmi 'Radhe: Your Most Wanted Bhai' nin bu yılki bayram vesilesiyle Mayıs ayında sinemalarda olacağını duyurdu. Filmin geçen yıl gösterime girmesi planlanmıştı. Ama tabii ki birçok film gibi bu film de salgından son derece etkilendi.

Salgın sırasında filmi sinemalarda gösterime sokma kararı üzerine ağzındaki baklayı çıkaran Salman bhai, geçtiğimiz günlerde bir etkinlikte açıldı. Yayınlanmaya hazır üç film yaptıklarını söyledi. Sinema salonlarında film gösterilmediği için tiyatroların şu anda mezarlık gibi göründüğünü sözlerine ekledi. Üzücü ama gerçek. Oyuncu ayrıca finansal nedenlerden dolayı kapanmak zorunda kalan çok sayıda tiyatro sahibi olduğunu ve tiyatroların kapanmasının iyi bir şey olmadığını söyledi. Salman'a göre bu onların işi. İşleri rol yapmak ve film yapmak onların. Ancak, sinemalar kapanırsa filmlerini nerede gösterecekler? Salman Khan çok düşünceli bir davranışta bulunmuş açıkçası. Yoksa kabul etmeyip binlerce dolara dijital platforma satma hakkı vardı. Çok fazla gelir elde etme şansı varken bu yolu seçmesi büyük incelik.

Daha fazla ayrıntıya giren yıldız, katılımcıların onlardan sinemalarda 'Radhe'yi yayınlamalarını talep ettiklerini, artık işlerin azaldığını söyledi. Oyuncu, tiyatro sahiplerinin Coivd-19 protokolleri kapsamında dikkatli olacaklarını sözlerine ekledi. Salman, özellikle hayranlarından temkinli olmalarını istedi. Artık aşıların geldiğini hissediyor, hepimiz güvenli bir bölgeye doğru ilerliyoruz. Salman, 2021 ve 2022'nin hepimiz için 2020'den daha iyi olmasını umuyor.

Gerçekten salgından çok fazla etkilenen sektörler arasında sinema sektörü de kendine bir yer edinmiş durumda. Umarım her şey ve herkes için güzel olur!

Kaynak:

https://timesofindia.indiatimes.com/entertainment/hindi/bollywood/news/salman-khan-opens-up-about-releasing-radhe-your-most-wanted-bhai-says-it-is-not-a-good-thing-that-theatres-are-closing-down/articleshow/80733281.cms?from=mdr



Yorumlar

BU HABER HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZ NELER ?