Anil Kapoor Filmden Vaz Mı Geçti?

Son zamanlarda, Anil Kapoor ve Nana Patekar'ın Welcome 3'ün bir parçası olmadığı ve yerlerine Sanjay Dutt ve Arshad Warsi'nin geldiği bildirildiğinde sosyal medya fırtına gibi esti. Anil ve Nana, Majnu ve Uday karakterlerini ikonik hale getirirken, Sanjay ve Arshad, Welcome To The Jungle'da yeni isimlerle benzer bir karakteri canlandıracaklar.

Bollywood Hungama, yüksek mevkideki kaynaklardan, Anil Kapoor ve Nana Patekar'a gerçekten bu filmin teklif edildiğini, ancak parasal faktörler nedeniyle bu şeylerin gerçekleştirilemediğini özel olarak öğrendi. "Anil Kapoor ve Nana Patekar olmadan Welcome olamaz. Onlara önce film teklif edildi, ancak kısa süre sonra konuşma suya düştü. Anil Kapoor filmde rol almak için 18 crore talep ettiğinde yapımcı Firoz Nadiadwala hayatının şokunu yaşadı.'' diye aktarıldı.
Firoz, Anil Kapoor ile pazarlık etmeye çalıştı, ancak Anil, talep edilen miktar konusunda kararlıydı. "Anil, Majnu sayesinde üçüncü bölümde Akshay Kumar'ın eklenmesiyle filmin daha da genişleyeceğini hissetti. Üçüncü bölüm, India Box'ta potansiyel bir Rs. 300 crore filmi olduğu için parayı hak ettiğini hissetti. Ofis ve hatta istediği miktarı hak etti. Demek istediğini ortaya koymaya çalıştı ama Firoz reddedince isteyerek filmden çekildi. Akshay Kumar da araya girip Anıl'ı ekibe geri almaya çalıştı ama Anıl 18 cr almakta karar kıldı.'' 
Welcome 3, büyük bir Noel 2024 sürümü için hazırlanıyor. Başrollerde Akshay Kumar, Disha Patani, Jacqueline Fernandez, Sanjay Dutt, Arshad Warsi, Suniel Shetty, Krushna Abhishek, Kikoo Sharda, Mika Singh ve Daler Mehendi yer alıyor.

Kaynağa gitmek için tıklayınız.

Yorumlar

BU HABER HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZ NELER ?