SRK Tanınmaktan Hoşlanıyor!

Shah Rukh Khan, Hint film endüstrisinin en büyük yıldızlarından biri! Büyük bir hayran kitlesine sahip ve yirmi yılı aşkın bir süredir beyaz perdede boy gösteriyor. Kariyerinde birçok gişe rekorları kıran filmlerde de ayrıca rol aldı.

'Baazigar', 'Dilwale Dulhania Le Jayenge', 'Dil To Pagal Hai', 'Veer Zara'; "Swades" ve "Jab Tak Hain Jaan" bunlardan bazıları. Bir keresinde halkın gözünde olmaktan hoşlandığını ve mahremiyet istemediğini söylemişti. Buna halktan gelen yanıtlar merak konusu. 
Shah Rukh Khan'ın bir etkinliğe katılımından bir kesit gibi görünen bir video şimdi viral oluyor. Videoda Jawan yıldızının,''Hayır hiç de değil, bunu bir belgeseldeki bir röportajda hayatım boyunca tanınmak için çalıştığımı söyledim. Havaalanına vardığımda binlerce insanın adımı haykırmasını istiyorum. Kızların ve küçük çocukların giysilerimi yırtmasını istiyorum. Bunun için çok çalıştım ve sonra yüzlerini gizlemek için koyu renk gözlüklü yıldızları görünce çok aptalca buluyorum. Sanırım tanınmak istiyorum, bir şans verilse tanınmak için sol ve sağ kolumu verirdim. Özel hayatım yok. Tanınmak istiyorum, rahatsız edilmek istiyorum, olabildiğince çok insan tarafından olabildiğince uzun yıllar rahatsız edilmek istiyorum.'' dediği aktarıldı. Reis açık sözlü; hem ünlüyüm hem tanınırım.
Etkinlikte bulunan seyirciler Shah Rukh Khan'ın açıklamasını alkışlarken görülürken, birçoğu buna ikna olmuş görünmüyordu. Bir kullanıcı, "Eh, artık durum böyle değil." yazdı. Başka bir kullanıcı, ''Artık arabasından indiğinde kendini şemsiyeyle gizleyen adam diyor bunu. Shah Rukh'un Aryan Khan olayından sonra bu kadar sinirlenmesi üzücü." dedi.
Bununla birlikte, başka bir kullanıcı Jawan yıldızını savundu, "Tanrım, magazincilerin dikkatini çekmesine izin verildi. Adam hala binlerce hayranını selamlamak için balkonuna çıkıyor. Hayranlarından yüzünü saklamıyor, magazincilerden saklanıyor ve arada çok büyük bir fark var." 

Kaynağa gitmek için tıklayınız.

Yorumlar

BU HABER HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZ NELER ?