Aamir Khan Gece Yarısı Nasıl Kapıyı Çalıyor!

Süperstar Aamir Khan, çok yönlülüğü ve sanatına olan bağlılığıyla ün kazandı. Genellikle Bay Mükemmeliyetçi olarak anılır, karakterlerine özgünlük getirmek için genellikle fiziksel dönüşümler ve kapsamlı araştırmalardan geçerek, kendisini rollerine tamamen kaptırma becerisiyle tanınır.

Kıdemli aktör Mushtaq Khan, süperstarın filmlerinin her yönünü, hatta karakterinin etrafında toplanmayan sahneleri bile daha iyi hale getirmeye olan bağlılığını ortaya koyuyor. Ayrıca Laal Singh Chaddha aktörünün gece yarısı kapısını çaldığı bir olayı da aktardı.
Deneyimli aktör, Bollywood Thikana ile yaptığı bir sohbette, Aamir Khan'ın Akele Hum Akele Tum filminde bir sahnenin şekillenmesinden memnun olmadığını, bunu tartışmak için gece yarısı evine geldiğini açıkladı. Bilmeyenler için Mushtaq, sahnede Aamir'in karakterinin avukatı rolünü oynadı.
Mushtaq Khan, ''Onunla Akele Hum Akele Tum adlı bir film yaptım. Belirli bir sahnede Aamir, hakime söylediğim bir noktayı beğenmedi. Yönetmen Mansoor Khan'a 'bu nokta doğru değil, bu benim davamı zayıflatır, hadi sahneyi değiştirelim' dedi.'' dedi.
Yönetmen, "'Aamir, zaman yok ve yazar burada değil. Hadi sahneyi yapalım.' Aamir, 'Sahneden memnun değilim ama tamam yapalım' diye yanıtladı. Ama o tatmin olmadı. Akşam 6'da toplanma vardı ve eve vardığımda Aamir Khan'dan bir telefon aldım."
Mushtaq Khan daha sonra Aamir Khan'ın doğaçlama replikleri gözden geçirmesini nasıl istediğini anlattı. Ancak Mushtaq'ın benzersiz bir önerisi vardı: senaryoyu kurye ile evine göndermeyi teklif etti. O gece Mushtaq, teslim edilmeyen senaryo nedeniyle sahnenin çekilmesinde bir gecikme olacağını tahmin etti, ancak kapı zilinin sadece 10 dakika sonra çalmasıyla şaşırdı. Bir haberci ona Aamir ve filmin yazarının aşağıda bir arabada beklediklerini bildirdi.
O sırada tek odalı mütevazı bir mutfak alanında yaşayan Mushtaq, uyuyan çocuklarına dikkat ederek Aamir'i içeride karşıladı. Aamir düşünceli olduğunu göstererek onları rahatsız etmemeyi seçti ve gözden geçirilmiş senaryoyu Mushtaq ile birlikte bir sokak lambasının altında okumayı seçti. Bu olay onların işbirlikçi ruhunu sergiledi. Bu örneğin ötesinde, Mushtaq ve Aamir'in işbirliği Hum Hain Rahi Pyar Ke ve Dil Hai Ke Manta Nahin gibi diğer filmlere kadar uzandı. Maşallah, Aamir beye bir kez daha hayran kaldım. İşinin ehlisin!

Kaynağa gitmek için tıklayınız.

Yorumlar

BU HABER HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZ NELER ?