Artık Biletler Alınabilecek!

Romantik komedi draması Dream Girl 2 bitti! Fragmana gelen muhteşem tepkinin ardından yapımcılar 'Dil ka Telephone' ve 'Naach' adlı iki şarkıyla izleyicilere ikramda bulundular ve her ikisi de doya doya izleniyor. Erken bilet rezervasyonu anı yarın canlı yayına girerken, promosyon kampanyası şimdi zirvede! Son olarak, Pooja'nın hayranları ve izleyicileri ve onun yadsınamaz cazibesi, kontrol edilemeyen bir komedinin hız trenine binmeye hazırlanırken artık kendileri ve aileleri için bilet ayırtabilecekler. Biletler alınmaya başlanıyor.
Filmin oyuncuları, Pooja'yı kapılarına getirmek için ülkenin farklı yerlerine seyahat ederken, hayranlar da artık ulaşılabilecek olan 25 Ağustos'u merakla bekliyorlardı. Ön rezervasyonun durumunu kontrol etmek için sosyal medyadaki aralıksız sorular, yapımcıları mantıklı bir telefon görüşmesi yapmaya ve yarından itibaren ön rezervasyonları açmaya yöneltti. Her köşeden alınan ezici teşvik, tüm birim için enerji seviyelerini zirvede tuttu.
Raaj Shaandilyaa'nın yönettiği, yapımcılığını Ektaa R Kapoor ve Shobha Kapoor'un üstlendiği Dream Girl 2'de başrollerde Ayushmann Khurrana ve Ananya Panday yer alırken Paresh Rawal, Rajpal Yadav, Asrani, Seema Pahwa, Vijay Raaz, Manjot Singh, Abhishek Banerjee, Ranjan Raj, Manoj Joshi ve Annu Kapoor önemli rollerde yer alıyor. Film, 25 Ağustos 2023'te sinemalara geliyor.

Yorumlar

BU HABER HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZ NELER ?