Şok Haber: Parineeti Chopra Evleniyor Mu?

Sessiz bir nişanın ardından, Parineeti Chopra ve Raghav Chadha'nın da gizli bir evlilik yapması bekleniyor gibi görünüyor. Daha önceki raporlar, ikilinin bu yıl sonuna kadar evlenmeyi planladıklarını belirtirken, son zamanlarda Parineeti ve Raghav'ın Eylül ayında bir düğün yapmayı tercih ettikleri bildiriliyor. Mevcut haberlere inanılacak olursa, çiftin tarihi 25 Eylül olarak ayarladığı ve Parineeti'nin kuzeni Priyanka Chopra Jonas ve Nick Jonas gibi ünlülerin düğüne katılım yapmaları bekleniyor gibi görünüyor.
Yakın zamanda ETimes'ta Parineeti Chopra ve Raghav Chadha'nın düğününün tartışıldığı bir kaynaktan alıntı yapıldı. ''Bu büyük bir düğün olacak. Parineeti, aileler tarafından yapılacak şenlikler konusunda son derece ağzı sıkı. Ekibi, ayrıntıları ve tarihleri üzerinde çalışmaya çoktan başladı. Eylül ayının ilk haftasında düğün hazırlıklarına başlayacak." Raporlara göre aktris ve politikacı nişanlısı, düğün törenini Rajasthan'da düzenlemeye ve ardından Gurugram'da büyük bir resepsiyona katılmaya hevesli. Mayıs ayında nişanlanan çiftin, düğün mekanlarını aramak için güzel eyaleti ziyaret ettiklerine dair haberler ortalıkta dolaşıyordu.
Parineeti Chopra'ya en son Raghav Chadha ile olan evliliği sorulduğunda, aktris iş taahhütlerini tamamladıktan sonra bir tarih belirleyeceklerini iddia etmişti. Oyuncu şu anda Jaswant Singh Gill'in karısı Nirdosh Gill rolünü oynadığı Akshay Kumar ile birlikte The Great Indian Rescue için çekim yapıyor.
Parineeti Chopra ve Raghav Chadha'ya gelince, çift, Delhi'deki Kapurthala House'da dünyevi temalı güzel bir törenle arkadaşlarının ve ailesinin huzurunda nişanlanmıştı. Yine güzel bir düğün belki de bizleri bekliyor!

Yorumlar

BU HABER HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZ NELER ?