Don 3'ün Kadın Başrolü Kim Olacak?

Uzun zamandır Shah Rukh Khan'ın Don serisinin emanetini çok daha genç bir yıldıza devredebileceği büyük bir spekülasyondu ve Ranveer Singh'in Farhan Akhtar'ın serisinin bir sonraki bölümünün ana başrol oyuncusu olacağı açıklandı. SRK hayranları üzüldü tabii. -ben de- Ancak Don 3'ün tanıtımına baktıklarında, Shah Rukh Khan'dan ayrılmak biraz zor olsa da, Ranveer'in onu öldüreceğine ikna olmuşlardı.

Film duyurulduktan sonra sıradaki soru, Don'un Jungli Billi'sini kimin oynayacağı ve Priyanka Chopra'nın yerini alacak kadın başrolün sorumluluğunu kimin üstleneceğiydi. Kiara Advani'nin adı ortalıkta dolaşan büyük bir söylentiydi, ancak son olaylarda, Jug Jugg Jeeyo aktrisinin yerini Kriti Sanon alabilir gibi görünüyor!
Kriti Sanon, Excel Entertainment'ın ofisinin dışında görüldüğünde güçlü bir söylenti yayıldı. Şimdi başka bir gün olsa, bu, Jee Le Zaraa'nın döküm hikayeleri etrafında söylentiyi yayabilirdi. Ancak Reema Kagti, filmde hala Alia Bhatt, Katrina Kaif ve Priyanka Chopra'nın rol aldığını doğruladığından, halka tek bir seçenek kaldı: Don 3.
İnsanlar, filmde Kiara'nın yerini Kriti Sanon'un alabileceğine inandılar ve onun gerçekten daha iyi bir seçim olacağına ikna oldular. Bir kullanıcı, "Kriti, Kiara'dan daha iyi bir seçim." yazdı. Başka bir yorumda, "Aksiyon yapmada Kiara'dan daha iyi." Üçüncü bir kullanıcı, "Dürüst olmak gerekirse, Kiara'dan daha iyi bir seçim olurdu." dedi.
Ancak birisi bir olasılık attı, “Muhtemelen ikisi de içinde. İkisini de filmde görmek güzel olurdu.' Bir Reddit kullanıcısı aynı düşünceyi yineledi, "Filmde hem Kiara hem de Kriti olabilir, sonuçta bu büyük bir proje." 
Sizin düşünceleriniz neler?

Kaynağa gitmek için tıklayınız.

Yorumlar

BU HABER HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZ NELER ?