Jawan İçin Dehşet Paralardan Söz Ediliyor!

Pathaan'ın gişe rekorları kıran başarısı, Shah Rukh Khan'ın Jawan'ına yönelik heyecanı önemli ölçüde artırdı. Ve beklendiği gibi, film dağıtımcılar tarafından çok yüksek bir fiyata alındı. Bollywood Hungama, bu hikayede, okuyucuları Hindistan'ın farklı devrelerinde Jawan'ın tiyatro haklarını alan çeşitli dağıtımcılar ve stüdyolar hakkında bilgilendiriyor ve ben de sizlerle paylaşıyorum.

Bir kaynak Bollywood Hungama'ya şunları söyledi: "Kuzey ve Batı Hindistan'da PEN Marudhar, filmin tiyatro haklarını muazzam bir 150 crore Rs karşılığında satın aldı. PEN Marudhar ekibi, filmin izlenme rekoru kıracağından emin oldukları için bu büyük miktarı harcamaya karar verdi.''
Dün Sree Gokulam Movies, Jawan'ı Tamil Nadu ve Kerala'da dağıtacağını tweet'iyle resmileştirdi. Güneyden bir kaynak, "Tamil Nadu bölgesi Sree Gokulam'a 15 crore satılırken, stüdyo Kerala hakları için 7 crore Rs harcadı.'' dedi.
Bir ticaret kaynağı, "Sree Gokulam Movies, Tamil Nadu'daki Red Giant Movies'in haklarını devretti. Nizam/Andhra'ya gelince, Rajshri Films'e haklar emanet edilirken, Mysore bölge hakları Panorama Studios tarafından alındı. Hakların satıldığı fiyat, yakından korunan bir sır olmuştur. Ama kesinlikle bu bölgelerde bir Hint filmi için ödenen en yüksek rakamlardan biri.''
Doğu hakkında konuşan kaynak, "Prakash Films, Jawan'ı Bihar'da komisyon bazında yayınlayacaktı. Ama şimdi filmi MG'de (Minimum Garanti) yayınlayacaklar.'' dedi. Prakash Films tarafından verilen kesin rakam kesin olmasa da, kaynaklar rakamı 5-6 crore Rs aralığında sabitliyor. Kaynak, "Bu aralık doğruysa, Bihar'daki bir distribütör tarafından Pathaan dışındaki bir Shah Rukh Khan yıldızı için verilen en yüksek miktardır." dedi.
''Odisha, Rajshri Films tarafından 4.5 crore Rs'lik rekor bir MG fiyatıyla alındı. Devlet, Shah Rukh Khan filmlerine ve ayrıca Güney dokunuşlu filmlere açık. Jawan bu faktörlerin her ikisine de sahip.'' diye ekledi. Kaynak ayrıca Shree Venkatesh Films'in (SVF) aksiyon projesini Batı Bengal'de ancak komisyon bazında yayınlayacağını açıkladı.

Kaynağa gitmek için tıklayınız.

Yorumlar

BU HABER HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZ NELER ?