Akshay Kumar Hiçbir Ücret Talep Etmemiş!

OMG 2, birçok çevreden övgü dolu eleştiriler almasına rağmen, filmin gişe hasılatı henüz standart 100 crore Rs'ye ulaşamadı. Ayrıca, Akshay Kumar'ın yüksek ücretleri nedeniyle filmin bütçeyi aştığı hakkında birkaç rapor var. Ancak yapımcılar Viacom 18'in COO'su Ajit Andhare, aynı konuya açıklık getirerek, Akshay'ın filmdeki rolü için hiçbir zaman herhangi bir ücret talep etmediğini ileri sürdü.

Bilmeyenler için Akshay Kumar, Lord Shiva'nın elçisinin karakterinde görülüyor ve oyuncunun yeni görünümü de hayranlarından çok fazla sevgi aldı. Ajit Andhare, Pinkvilla'ya verdiği demeçte, filmin Kumar'ın ek ödemesi nedeniyle yüksek bir bütçeyle çekildiğini iddia eden haberlere açıklık getirerek, ''OMG 2'nin bütçe raporları fena halde abartılıyor. Aksine, Akshay bir kuruş ücret talep etmedi ve aslında böylesine cesur bir filmin içerdiği hem finansal hem de yaratıcı riskte bizimle birlikte yürüdü.'' dedi.
Ayrıca, aynı raporda Ajit, önceki işbirliklerinin her zaman sorunsuz olduğundan da bahsetti ve süperstara filme her yönden kapsamlı katılımından dolayı minnettar olduğunu da sözlerine ekledi. ''OMG, Special 26 ve Toilet: Ek Prem Katha'dan bu yana bir stüdyo olarak onunla uzun bir geçmişi ve anlayışı paylaşıyoruz. Alışılmadık ama daha büyük ve anlamlı bir şeyi temsil eden senaryoları ele alma konusunda onunla tamamen aynı adım içindeyim.'' diye ekledi. Bu raporlarda, filmin bütçesi olan 50 milyon Rs'yi aşmamış olabileceği söyleniyor, ancak bununla ilgili resmi bir onay yok.

Kaynağa gitmek için tıklayınız.

Yorumlar

BU HABER HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZ NELER ?