Shahid Kapoor'un Dizisinin Şimdiden 2. Sezonu Planlanıyor

Shahid Kapoor ve Vijay Sethupathi dijital çıkışlarını Raj & DK'nin dizisi Farzi ile yaptı. Proje, eleştirmenlerin beğenisine ve izleyicilerden olumlu tepkilerine sahip oldu. Yayınlanmasından bu yana bir hafta geçmesine rağmen yapımcılar şimdiden 2. sezonu planlıyorlar. Raj Nidimoru ve Krishna DK'nin Citadel India ve The Family Man 3. sezonun tamamlanmasının ardından ikinci sezona başlayacağı bildiriliyor.
PinkVilla'daki bir habere göre bir kaynak, ''Raj ve DK'nin 2. sezonun hikayesinin nasıl ilerlemesini istediklerine dair bir fikirleri var ve yakında senaryoyu yazmaya başlayacaklar. 2. sezon için heyecanlılar ve daha büyük bir ölçekte monte etmeyi planlıyorlar. Hikayeyi birinci sezonda kaldıkları yerden ileriye taşıyacaklar. Raj ve DK şimdilik Citadel'e odaklanıyorlar, ardından Manoj Bajpayee'nin The Family Man 3 filmi gelecek ve ardından Farzi 2'nin çekimlerine başlayacaklar." dedi.
D2R Films tarafından üretilen ve Raj & DK tarafından yaratılan Farzi, Shahid Kapoor ve Vijay Sethupathi'nin dijital çıkışını işaret ediyor. Suç gerilim filmi, mükemmel bir dolandırıcılık planlarken kendisini suçun karanlık dünyasının içine çekilmiş bulan bir dolandırıcı Sunny'nin (Shahid) etrafında dönüyor. Bununla birlikte, eksantrik bir görev gücü subayı olan Vijay, ülkeye yönelik tehdidi ortadan kaldırmayı hedeflemiştir. Dizi şu anda Hindistan'da ve 240 ülke ve bölgede Prime Video'da yayınlanıyor.

Yorumlar

BU HABER HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZ NELER ?