Pathaan'ın Ardından Jawan İçin De Umutlar Yüksek

Shah Rukh Khan, Pathaan sayesinde zirvede. Gişe rekorları kıran başarısı, yakında çıkacak olan filmi Jawan için umutları artırdı. Film, geçen yıl Haziran ayında piyasaya sürülen ilk tanıtım fragmanına dayanarak bir çılgınlık yarattı. Dahası, Güney'de gişe rekorları kıran, büyük filmler çekmesiyle tanınan Atlee tarafından yönetiliyor. Sonuç olarak, Jawan'dan sadece izleyiciler için değil, aynı zamanda ticaret ve endüstri için de beklentiler çok büyük.
Geçenlerde Jawan'ın çekimlerinin bir ay sonra biteceği ortaya çıktı. Dainik Bhaskar'da yer alan bir habere göre, 130 günlük çekimler tamamlandı ve yaklaşık 30 günlük bir çalışma kaldı. Bu makaleye göre Shah Rukh Khan, Mumbai'de yoğun bir kovalamaca sahnesi çekecek. İlginç bir şekilde, ikili bir rol oynuyor ve kovalamaca sekansı, süperstarın canlandırdığı her iki karakter arasında.
Bollywood Hungama'ya bir kaynak, ''Pathaan aynı zamanda bir aksiyon filmi olsa da; Jawan'daki aksiyon farklı olacak. Çoğunlukla gerçek mekanlarda çekildi ve gişe rekorları kıran yönetmen Atlee, aksiyon yönetmenleri Sunil Rodrigues ve ANL Arasu'nun yardımıyla bu sekansları kendi kitlesel tarzıyla ele aldı. Aynı zamanda, büyük ekranda büyüleyici şeyler görmenin pandemi sonrası taleplerine de iyi uyuyor. Bu bağlamda, Jawan tam olarak doğru film ve izleyicilere bolca eğlence vaat edecek.'' dedi.
Jawan'da Shah Rukh Khan'ın yanı sıra Priya Mani ve Sanya Malhotra da rol alıyor. Kısa süre önce beğenilen web dizisi Farzi ile Hintçe konuşulan projelerde çıkış yapan Vijay Sethupathi'nin düşman rolü oynadığı bildiriliyor. Popüler Güney müzik yönetmeni Anirudh Ravichander müziği besteledi. SRK'nin şirketi Red Chillies Entertainment tarafından üretilen Jawan, 2 Haziran 2023'te Hintçe, Tamilce, Telugu, Malayalam ve Kannada olmak üzere beş dilde yayınlanacak.

Yorumlar

BU HABER HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZ NELER ?