Sonam Kapoor Hamileliğinden Bahsediyor

Sonam Kapoor, geçtiğimiz ay sosyal medyada çok güzel hamile fotoğrafları ile hamileliğini duyurdu. Hayatın bu yeni evresini benimsemenin kendi zorlukları olduğundan bahseden Sonam, hamileliğin ilk günlerinin kendisi için zor olduğunu söylemişti. "Kimse size bunun ne kadar zor olduğunu söylemiyor. Herkes yalnızca ne kadar harika olduğunu söylüyor." diyerek deneyimlerini paylaşırken, anneliğin kişinin daha iyi versiyonları haline gelmek olduğunu ve bu nedenle bunu dört gözle beklediğini sözlerine ekledi.

Vogue ile yaptığı röportajda Sonam, hamileliğini kocası Anand Ahuja ile nasıl planladığını anlattı. Çift, hamile kalmaya çalışmadan önce evliliklerinin ilk iki yılını birlikte geçirmeye karar vermişti. "Bizim için mükemmel bir zamanlamaydı. Bu Mayıs ayında dört yıllık evli olacağız, bu yüzden sadece eğlenmek için iki yıl istedik ve sonra denemeye başladık ve sonra işe yaradı. Bu büyük bir nimet." dedi.
Yakın zamanda  da Sonam "Hamilelik isteğimi tatmin ediyorum." başlığıyla bir tatlının bir fotoğrafını attı. Biz ona aşermek diyoruz. Hadi Allah hayırla kucaklarına almayı nasip etsin diyelim.

Kaynağa gitmek için tıklayınız.

Yorumlar

BU HABER HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZ NELER ?