Dünyaca Ünlü Yönetmenler Jawan İçin Bir Arada!

Jawan'ın heyecanı eşsiz olmaya devam ediyor. Başrolünde Shah Rukh Khan'ın yer aldığı büyük vizyona yalnızca birkaç hafta kaldı. Atlee yönetmenliği için dünya çapındaki aksiyon yönetmenleri muhteşem aksiyon sahneleri tasarlamak üzere görevlendirildi. Daha önce Bollywood Hungama, Spiro Razatos'un projenin bir parçası olduğunu bildirmişti. Onunla birlikte Yannick Ben, Craig Macrae, Kecha Khamphakdee, Sunil Rodrigues ve Anal Arasu dünyanın en iyi aksiyon filmlerinden bazılarında çalıştı!
Projeye yakın bir kaynağa göre, "Jawan'ın aksiyonunun koreografisi en büyük aksiyon yönetmenlerinden 6'sı Spiro Razatos, Yannick Ben, Craig Macrae, Kecha Khamphakdee, Sunil Rodrigues ve Anal Arasu tarafından hazırlandı. Dünya çapında ünlü filmlerin bazı aksiyon yönetmenlerinin koreografisini onlar hazırladı. Jawan, göğüs göğüse dövüş, heyecan verici bisiklet sahneleri, kalp atışlarını hızlandıran kamyon ve araba kovalamacaları ve daha fazlasını kapsayan çok çeşitli aksiyon formatlarını içeriyor. Titizlikle tasarlanmış bu aksiyon sekansları, filmin anlatımının ayrılmaz bir parçası ve filme derinlik ve sinema deneyimine gerçekçilik katıyor. Bu altı olağanüstü aksiyon yönetmeninin ortak yetenekleriyle Jawan, olağanüstü bir aksiyon şovmeni olmaya hazırlanıyor." dendi.
Jawan şüphesiz bu yıl 7 Eylül'de gelen en büyük aksiyon projesi. Aksiyonun görsel bir gösteri olmasını sağlamak ve izleyicilere yeni bir şey sunmak için yapımcılar, aksiyon sekanslarını tasarlarken en iyinin en iyisini elde etmeyi garantilediler. Jawan'ın heyecan verici aksiyonu dünya çapındaki en iyi aksiyon yönetmenlerinden geliyor ve bu da onu Hint sinemasında 6 farklı aksiyon yönetmeninin yer aldığı türünün ilk örneği haline getiriyor. Yönetmenlere aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.
Jawan, Atlee'nin yönettiği, yapımcılığını Gauri Khan'ın ve ortak yapımcılığını Gaurav Verma'nın üstlendiği bir Red Chillies Entertainment sunumu. Film, 7 Eylül 2023'te Hintçe, Tamilce ve Telugu dillerinde dünya çapında sinemalarda gösterime girecek.

Yorumlar

BU HABER HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZ NELER ?