Fighter'ın Çekimlerine Devam Ediliyor

Hrithik Roshan, yakında çıkacak filmi Fighter'ın çekimlerinin son ayağına başladı. Siddharth Anand'ın yönettiği filmde Deepika Padukone ve Anil Kapoor da rol alıyor. Hrithik bir hafta boyunca Mumbai'de, ardından uluslararası mekanlarda çekim yapacak.

Bir kaynak "Bu, şehirde Hrithik ve Anil Kapoor'un filmin doruk noktasındaki bazı dramatik anları çekeceği bir haftalık program. Bunu takiben ekip bir parti numarasının çekimine geçiyor. Koreografisi Bosco-Caesar ve Hrithik, Deepika ve oyuncu kadrosunun diğer üyeleri üzerinde resimlenecek. İkili, şehirde 6 günlük bir süre boyunca ilk dans performanslarını çekmekten heyecan duyuyor." dedi.
Kaynak, filmin yönetmeni Siddharth Anand'ın filmi izleyiciler için unutulmaz bir sinema deneyimi haline getirmek için çevrilmemiş taş bırakmadığını da sözlerine ekledi.
"Siddharth, filmlerinin montajını yapmayı ve her karede ölçeği göstermeyi seviyor. Fighter onun tutku projesi ve bunu izleyiciler için unutulmaz bir sinema deneyimi haline getirmek için çevrilmemiş taş bırakmıyor. Aksiyon bloklarından dramatik yüzleşmelere ve müziğe kadar – Siddharth, her açıdan gerçek hayattan daha büyük unsurları sağlıyor. Müzik, onun sinemasının her zaman USP'si olmuştur ve üç şarkının üç melodisi ve görselleri, lansmandan sonra kasabanın konuşması olacak.''
Fighter'ın 25 Ocak 2024'te beyazperdede vizyona girmesi planlanıyor. Bu, Siddharth Anand'ın hem Hrithik Roshan hem de Deepika Padukone ile yaptığı üçüncü iş birliği ve iki başrolün birlikte yaptığı ilk iş.

Kaynağa gitmek için tıklayınız.

Yorumlar

BU HABER HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZ NELER ?