Casus Evreninin İlk Kadın Casusları!

Alia Bhatt ve Sharvari Wagh, Yash Raj Films'in (YRF) Casus Evrenindeki ilk kadın casuslar olacak. İki oyuncu, 2024'ün ilk yarısında gösterime girecek büyük bütçeli bir aksiyon projesinde rol alacak.

Gelişmeye yakın bir kaynak Pinkvilla'ya şunları söyledi: "Alia Bhatt ve Sharvari, YRF'nin ilk süper havalı kadın casuslarını oynayacak ve Hindistan'ın en başarılı film evreninde Shah Rukh Khan, Salman Khan ve Hrithik Roshan gibi en büyük erkek süperstarlara katılacak. Filmin dinamik, aksiyon dolu doğası nedeniyle hem Alia hem de Sharvari, aksiyon sahneleri için üç aylık sıkı bir hazırlık sürecinden geçecekler.''
Kaynak ayrıca şunları ekledi: "Buna karma dövüş sanatları eğitimi de dahil olacak. Film çok büyük ölçekte çekilecek ve her iki oyuncunun da fiziksel olarak çok iyi durumda olmaları, birlikte üstlenecekleri zorlu aksiyon sahnelerine hazır olmaları gerekiyor. Mevcut taahhütlerini tamamladıktan sonra hazırlıklara başlayacaklar."
Bilmeyenler için tekrar edelim: YRF Casus Evreni Hindistan'daki en başarılı film serilerinden biri. Serinin ilk filmi Ek Tha Tiger 2012'de gösterime girdi ve başrollerde Salman Khan ve Katrina Kaif yer aldı. Filmi 2017'de Tiger Zinda Hai, 2019'da War ve 2023'te Pathaan izledi. Serinin ayrıca Tiger 3, War 2 ve Tiger vs. Pathaan filmleriyle genişlemesi planlanıyor.

Kaynağa gitmek için tıklayınız.

Yorumlar

BU HABER HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZ NELER ?