İşte Kareena Kapoor Khan'ın Yeni Filmi!

Netflix, en çok beklenen filmlerinden birinin ismini ve prömiyer tarihini duyurdu. Sujoy Ghosh'un yönettiği, Kareena Kapoor Khan'ın OTT'deki ilk filmi, Jaideep Ahlawat ve Vijay Varma'nın rol aldığı Jaane Jaan, 21 Eylül 2023'te vizyona girecek. Duyuru, film olarak büyük bir sürprizle karşılaşan Kareena Kapoor hayranları tarafından da uzun zamandır bekleniyordu. Ve şimdi doğum gününde başlıyor.

Video sizi Jaane Jaan'ın dünyasına götürüyor ve Sujoy Ghosh'un imzasını taşıyan polisiye gerilim yönetmenlik tarzını, Kareena Kapoor Khan'ın çıplak yüzlü, çarpıcı ve bir anne rolünü oynayan yepyeni bir görünümüyle sergiliyor. Görünüşü sizi iki kez düşündürecek. Jaideep Ahlawat ve yakışıklı bir polis memuru rolünü oynayan Vijay Varma da var elbette. Film Kalimpong merkezlidir ve Keigo Higashino'nun çok satan romanı 'Devotion of Suspect X'in resmi uyarlamasıdır.
Yakında vizyona girecek film hakkında konuşan Sujoy Ghosh şunları söylüyor: ''Jaane Jaan, uzun zamandır hayatımın aşkı olan kitaptan uyarlanıyor. Devotion of Suspect X'i okuduğum günden itibaren bunu filme uyarlamak istedim. Şimdiye kadar okuduğum en muhteşem aşk hikayesiydi ve bugün Kareena, Jaideep ve Vijay sayesinde bu hikaye beyazperdeye taşınıyor. Hepimiz bu hikayeyi anlatmak için çok çalıştık ve izleyicinin de onu bizim kadar seveceğini umuyoruz.''
Dünya çapındaki izleyiciler, Sujoy Ghosh'un büyüsünü deneyimleyecek ve merakla beklenen bu üçlüyü (Kareena, Jaideep ve Vijay) 21 Eylül 2023'ten itibaren yalnızca Netflix'te görecek.

Kaynağa gitmek için tıklayınız.

Yorumlar

BU HABER HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZ NELER ?