Jawan SRK'nin En Yüksek Bütçeli Filmi!

Nayanthara ve Vijay Sethupathi ile başrolde Shah Rukh Khan'ın oynadığı, Hint Sineması'nın en çok beklenen filmi Atlee'nin yönettiği Jawan için geri sayım başladı. Tanıtımın Temmuz ayında piyasaya sürülmesinden bu yana her köşede muazzam bir heyecan var ve sektör şimdiden filmin gösterime girdiğinde yeni rekorlar kırmasını bekliyor.

Ve şimdi de Bollywood Hungama, sinemaseverleri daha da gaza getirecek bilgilere ulaştı. Pathaan'ın büyük bir sinema projesi olduğu düşünülürse, Jawan bunu aşmaya hazır. "Jawan, Shah Rukh Khan'ın 300 crore bütçeyle yapılmış bugüne kadarki en pahalı filmi. Kral Khan, izleyicilerine beyaz perdede en iyi deneyimi yaşatmak için büyük harcamalar yapmayı seven zarif bir yapımcı olarak bilinir. Atlee ayrıca tiyatro ortamına büyük inanan bir yönetmen ve ikili, tüm zamanların en büyük aksiyon gerilim filmlerinden birini yaratmak için bir araya geldi." dendi.
Film yapımcısı ve Shah Rukh Khan, başından beri Hindistan'ın en büyük aksiyon filmini yapmak konusunda netti. "Shah Rukh, Pathaan'ın Hindistan'da sinema çıtasını yükselteceğini biliyordu. Bu nedenle, Jawan'ı Pathaan'dan bile daha iyi hale getireceği açıktı. Aksiyon blokları büyük kurulumlarda çekildi. Ekip, yeşil ekran yerine büyük setler kurmaya devam etti. Daha gerçekçi bir his vermek için Pathaan'da format kullanıldı. Maliyetleri artıran bazı gecikmeler ve yeniden çekimler de oldu, ancak filmin parlak ve şık görünmesi tamamen filmin yararına." dedi.

Kaynağa gitmek için tıklayınız.

Yorumlar

BU HABER HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZ NELER ?