Vijay Varma'nın İlişkisi Patlak Verdi!

Oyuncuların sektörde aşkı bulması alışılmadık bir durum değil. Yıllar geçtikçe Bollywood, kişisel ve profesyonel hayatlarını başarılı bir şekilde dengeleyen çok sayıda çifte tanık oldu. Listeye en son eklenenler ise Vijay Varma ve Tamannaah Bhatia.
Aylarca süren söylentiler ve spekülasyonlardan sonra çift, bu yılın başlarında ilişkilerini resmen açıkladı. Ocak ayında, ikilinin bir Goa partisinde tutkulu bir yeni yıl öpücüğü paylaşırken görüntülendiği bir video viral olduğunda heyecan alevlendi. Sık sık birlikte görünmeleri, ilişki spekülasyonlarını daha da alevlendirdi.
Indian Express ile yaptığı bir görüşmede Vijay Varma, Tamnannaah ile olan ilişkisinin gördüğü ilgiden 'pek rahat' olmadığını söyledi. ''Öncelikle en çok aranan çiftlerden biri olmamız benim için bir haber. Çok alçakgönüllü ve çok güzel ama ilk gerçekleştiğinde buna alışık değildim. Tek başıma dolaşmaya çok alışmıştım. Birlikte dışarı çıkıyoruz ve çok dikkat çekiyoruz… Pek rahat değilim ama sadece buna alışmaya çalışıyorum.'' diyor. Tabii, böyle şeyler patlak verince magazin peşinizi bırakmaz aslanım.
Bu arada, çok yönlü oyunculuk becerileriyle tanınan Vijay Varma, Ranveer Singh ile birlikte eleştirmenlerce beğenilen 'Gully Boy' filmindeki olağanüstü performansıyla takdir topladı. Tamannaah Bhatia ise Güney Hindistan film endüstrisine damgasını vurmuş ünlü bir aktris. Her ikisine de mutluluklar dileriz.

Yorumlar

BU HABER HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZ NELER ?