Şehir Şehir Geziyorlar!

Dream Girl 2, 25 Ağustos'ta piyasaya sürülecek. Ayushmann Khurrana & Ananya Panday, ülkedeki birden fazla şehri - Indore, Chandigarh, Jaipur, Ahmedabad ve Pune - ziyaret etmenin renkli heyecanını başlatmaya hazır! Ayushmann, Indore'da Ananya Panday, Chandigarh'da Manjot Singh, Jaipur'da Ekta Kapoor, Ahmedabad'da Paresh Rawal ve Pune'da Abhishek Banerjee ile birlikte tamamen ele geçirmek için birden fazla yere gittiği için destansı boyutlarda bir heyecan olacak.
Dream Girl'ün rengi çok şehirli turu, oyuncular hayranlarla etkileşime girerken gülümsemeler ve kahkahalar yayarken heyecanı başka bir doruğa taşıyacak.
Ayushmann, her zaman sabit kalan çekiciliğiyle etrafa neşe saçacak ve buna tüm ekibin zevkine inanılmasına şahitlik edecek.
Raaj Shaandilyaa'nın yönettiği, yapımcılığını Ektaa R Kapoor ve Shobha Kapoor'un üstlendiği Dream Girl 2'de başrollerde Ayushmann Khurrana ve Ananya Panday yer alırken Paresh Rawal, Rajpal Yadav, Vijay Raaz, Manjot Singh Abhishek Banerjee, Manoj Joshi ve Annu Kapoor rol alıyor. Önde gelen rollerde yer alan film, 25 Ağustos 2023'te sinemalara geliyor.

Yorumlar

BU HABER HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZ NELER ?